Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: mezgimo kursai
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Nuo mokslo iki darbo > Kursai
qq
Sveikos,

gal kas patars, kur Vilniuje vyksta geri mezgimo kursai? Atvirai tariant, nerandu nei gerų, nei negerų, toks įspūdis, kad jų apskritai nėra, bet ar taip gali būti? g.gif
Aristokratė
man atrodo, kad nera, jei merginos siuvimo kursus vos randa, tai apie mezgima tik svajot. Rankdarbiu skyreli bande organizuoti, bet kad niekas nenori pamokyt, tipo ismokti galima ir is knygu ax.gif
qq
siaubelis. Aš turbūt tupa, bet iš knygų labai sunkiai kažko mokausi. Įtariu keliskart greičiau viskas vyktų "natūroje". g.gif kaip gaila, jei tai tiesa....kad nėra tokių kursų...
darija22
QUOTE(Aero @ 2006 11 28, 10:47)
Sveikos,

gal kas patars, kur Vilniuje vyksta geri mezgimo kursai? Atvirai tariant, nerandu nei gerų, nei negerų, toks įspūdis, kad jų apskritai nėra, bet ar taip gali būti? g.gif
*

Siaip tokiu oficialiu kaip ir nera.bet jei nori ismokt megzt,tai gali per SM surast kokia gera mamyte,kuri tave pamokytu.As irgi taip padariau.Zinau cia viena mergina,kuri mokina.jei nori galiu tau duot jos kontaktus..
Dakie
Gal Klaipėdoje yra rengiami mezgimo kursai. Labai norėčiau išmokti megzti. ax.gif
ajana
O kuom norit ismokti megzt? Mezgimo mašina ar rankomis, na, ta prasme su virbalais?
Zinau viena profesionalę mezgėją, apie 20 metu dirbusia šį darbą, kuri galėtų pamokinti. Cia butu Vilniuje.
HakunaMatata
QUOTE(ajana @ 2008 01 08, 19:17)
O kuom norit ismokti megzt? Mezgimo mašina ar rankomis, na, ta prasme su virbalais?
Zinau viena profesionalę mezgėją, apie 20 metu dirbusia šį darbą, kuri galėtų pamokinti. Cia butu Vilniuje.
*

Labas merginos bigsmile.gif man taip pat labai rupi sitas klausimas drinks_cheers.gif
Sunku patiketi, kad nera geru (ar jokiu?) mezgimo kursu, nors atrodo, kad salyje pilna mezgeju g.gif
Vakar aptikau save siulu parduotuveje, prisipirkusia siulu ir virbalu, tik viena smulkmena- pries metus esu numezgusi maza vaikiska salikeli sunui ir tiek ziniu doh.gif O megzti susiruosiau viska- nuo kepuriu pirstiniu megztiniu vyrui ir sunui iki stebuklingo sijonelio sau lotuliukas.gif

help.gif labailabai ieskau zavinga mezgimo rankomis (su virbalais) mena ismanancio zmogaus (moteriskes ar vyriskio) VILNIUJE, kuris sugebetu ir negailetu siomis paslaptimis pasidalinti (uz sutarta mokesti) 4u.gif

Gal kas galite parekomenduoti ar pamokyti?
Mano email: eglefisiene@gmail.com

Labai lauksiu ziniu ACUIUUUUU
friends.gif
Dakie
Aš taip pat noriu virbalais megzti, kartais tokių elementariausiu dalykų reikia nusimegzti. Kad ir iš žurnalo pamokintu kaip reikia rašta skaityti ar išmegzti. Kažkada esu kojines nusimezgus pamirsau jau. Būtų gerai kad pamokintų kas nors. ax.gif
soul taker
La:) turiu mezgimo mašiną "Veritas", bet nemoku ja naudotis blush2.gif Gal kas galetumėte parekomenduoti kokį žmogų, kuris pamokytų megzti šia mašina (už sutartą užmokestį)? Arba gal žinote, ar Vilniuje vyksta kokie kursai, kur mokoma megzti "Veritu"?
Droka
QUOTE(qq @ 2006 11 28, 09:47)

Sveikos,

*

4u.gif Labai gaila tik dabar pamaciau si skyreli. Mezgimo kursai tikrai Vilniuje (Pasilaiciuose) buvo iki vasario 1 d., nes pati ir organizavau. Dabar, laukiu leliuka pagimdysiu ir kazkur nuo rugsejo vel planuoju. Tai jei domins galesite prisijungti, kas nores. Buvo 3 grupes, po penkias merginas. Patalpos "Pasaze pas Juozapa", darbo dienom nuo 18h-20h (du kartus per savaite pasirinktinai dienos) ir viena grupele buvo sestadienine (dienos metu). Mokinau virbalais megzti ir vaseliu nerti. mirksiukas.gif
babouziuke
QUOTE(Droka @ 2008 02 14, 16:50)
4u.gif Labai gaila tik dabar pamaciau si skyreli. Mezgimo kursai tikrai Vilniuje (Pasilaiciuose) buvo iki vasario 1 d., nes pati ir organizavau. Dabar, laukiu leliuka pagimdysiu ir kazkur nuo rugsejo vel planuoju. Tai jei domins galesite prisijungti, kas nores. Buvo 3 grupes, po penkias merginas. Patalpos "Pasaze pas Juozapa", darbo dienom nuo 18h-20h (du kartus per savaite pasirinktinai dienos) ir viena grupele buvo sestadienine (dienos metu). Mokinau virbalais megzti ir vaseliu nerti.  mirksiukas.gif
*

Droka, tai mesk mums savo kontaktus, o mes tave gaudysim rugsėjo mėnesį bigsmile.gif .

Beje, įdomu sužinoti kokia kursų kaina ir kiek trunka kursai. Taip pat ir pagal kokią programą mokoma.
Dakie
QUOTE(Droka @ 2008 02 14, 17:50)
4u.gif Labai gaila tik dabar pamaciau si skyreli. Mezgimo kursai tikrai Vilniuje (Pasilaiciuose) buvo iki vasario 1 d., nes pati ir organizavau. Dabar, laukiu leliuka pagimdysiu ir kazkur nuo rugsejo vel planuoju. Tai jei domins galesite prisijungti, kas nores. Buvo 3 grupes, po penkias merginas. Patalpos "Pasaze pas Juozapa", darbo dienom nuo 18h-20h (du kartus per savaite pasirinktinai dienos) ir viena grupele buvo sestadienine (dienos metu). Mokinau virbalais megzti ir vaseliu nerti.  mirksiukas.gif
*

Kaip gila, kad tokie kursai organizuojami tik Vilniuje verysad.gif
Droka
QUOTE(babouziuke @ 2008 02 15, 23:51)
Droka, tai mesk mums savo kontaktus, o mes tave gaudysim rugsėjo mėnesį  bigsmile.gif .

Beje, įdomu sužinoti kokia kursų kaina ir kiek trunka kursai. Taip pat ir pagal kokią programą mokoma.
*

Kursu trukme jau nuo "mokines" gabumo priklauso, vienos greiciau kitos leciau isisavina medziaga. O programa tokia, kad ismokinu megzti virbalais (pradzia, lygus rastas, pynes, kiaurarastis, margas rastas, kojines, pirstines, megztinis ir t.t), vaseliu nerti serveteles ir ivairus rastai. Kaina buvo 1h/10Lt. O kontaktai i az. ax.gif
lilu
ir aš noriu
o kada vėl vyks?
Droka
ax.gif jau rasiau, kad geriausiu atveju nuo rugsejo men. kai mano mazyle paaugs.
GRAŽINA25
As irgi mokinu keleta draugiu nerti, megzti tik gerom ir blogom akim moku, butu idomu suzinoti daugiau pvz kaip megzti kiaurarasciu, reik ir man mezgimo kursu bigsmile.gif
GRAŽINA25
o gal man organizuoti nerimo kursus, bet abejoju, visos daugiausia megzti nori ismokti lotuliukas.gif
GRAŽINA25
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2008 06 03, 08:59)
o gal man organizuoti nerimo kursus, bet abejoju, visos daugiausia megzti nori ismokti lotuliukas.gif
*

doh.gif
Ona2008
Mergaitės , ko jūs norite išmokti- pramenų ar jau drabužio kontravimo. Gal ir galėčiau padėti

QUOTE(darija22 @ 2006 11 28, 15:29)
Siaip tokiu oficialiu kaip ir nera.bet jei nori ismokt megzt,tai gali per SM surast kokia gera mamyte,kuri tave pamokytu.As irgi taip padariau.Zinau cia viena mergina,kuri mokina.jei nori galiu tau duot jos kontaktus..
*

Suoka
Ieškau kaunietes mamytes, arba nebutinai, jog pamokytu megzti, visu pirma tai noresusi raštų išmokti ir kojines , bei pirstines megzti ax.gif

O toliau jeigu visas gerai sektusi biski ir drabuzi pakonstruoti ax.gif
jbs
QUOTE(Tsile @ 2008 06 23, 18:00)
Ieškau kaunietes mamytes, jog pamokytu megzti

*

Aš irgi ieškau ax.gif Ne už ačiū.
GRAŽINA25
galeciau tokiu dalyku pamokyti , bet jus is kauno, suetingu mezgimo astu nelabai moku, bet kojines ir pirstines moku, salikus ir t.t. ,o kas su nerimu tai viskas kaip sviestu patepta blush2.gif
Irunia
Jau rašiau jbs, galiu ir čia pasikartoti.
Kadangi vasara ir vistiek einu su vaiku į lauką keletai valandų, tai galėčiau ant dekučio norinčias pamokinti megzti, nerti. Įmantybių nedarau, bet ne todėl kad nemoku, o todėl kad tingiu. Jei bus norinčių, galiu ir kojines pirštines išmokt kartu su jumis lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nes šiaip kojinės ir pirštinės man nuo mokyklos laukų megzt nepatinka lotuliukas.gif
Kaunas, Dainava.
laiminga mamyte
sveikos, mamytes, gali yra galinciu pamokyti vilniuje mezgimo? mano norai paprasti, nors vaikiukui vokeli nusimegzti... galiu moketi, jei yra uzsiimanciu tuo privaciai
buciau dekinga. egle. skypas burbulas31
lilu
Droka moka mezgti,žadėjo kai jos vaikutis paaugs,tada bus kursai visi laukiam kursu
Droka
4u.gif vaikai jau paaugo, tad kursus jau vedu, bet jau spalis-lapkritis pilnai uzimtas, gruodi ir taip daug svenciu mirksiukas.gif , tad uzrasynesiu kas nori sausio-vasario kursams 4u.gif temos neseku, tad kas nori i AZ ax.gif
lilu
Valio 4u.gif pagaliau išmoksiu megzti,tik gaila ,kad artimesnis laikas užimtas teks registruotis sausi
DOSETH
QUOTE(Dakie @ 2008 02 24, 13:59)
Kaip gila, kad tokie kursai organizuojami tik Vilniuje  verysad.gif
*

Klaipėdietėms laisvai galiu suorganizuoti mezgimo ir nėrimo kursus.
Patalpos yra mirksiukas.gif
Rašykit į až 4u.gif
Mokinčiau ne pati. Nes esu užsiėmusi su vėlimu mirksiukas.gif
rolanele
Sveikutes. Ir as begalo noriu moket nerti ir mezti 4u.gif bukite gurutes atsiuskite kontaktus, kur galeciau ateit pasimokyti bigsmile.gif siuskite rolanele@yahoo.co.uk smile.gif ACIU sunglasses2.gif
m.zamaryte
Labai labai noriu ismokt ir nert ir megzt (laukiu leliuko.. noreciau jam kazka padovanot smile.gif gal zaisliuku? gal rubeliu...) Panevezyje. m.mikalauskiene@gmail.com

Aciu!
Droka
4u.gif Trumpa informacija (kad nereiketu kartotis per az).
1)Kursai prasides ne anksciau kaip sausio men. (tikslia data pranesiu telefonu)
2) Kursu vieta: PASILAICIAI, Vilniuje (pasaze "pas Juozapa")
3)Numatoma vakarines 19-21 ir dienines (laika tikslinsime) grupes
4)Dalyviu skaicius 5-6
5)Du kartus savaiteje (antr ir ketvirt, arba pirmad. ir treciad)
6)Trukme 2 ak.val.(1ak.val.=45min darbo ir 15min arbatos gerimo mirksiukas.gif )
7)Kurso trukme nuo jusu sugebejimo ir mokejimo priklauso.
8)Mokinama virbalais megzti:lygus, pynes, kiaurarastis, spalvotas rastas ir t.t. Bei nerti vaseliu.
9)Kaina vieno karto 20Lt (uz 2 ak.val.)
10)Kolkas laisvos 2 vietos vakarinese grupese ir 3 dieninese. mirksiukas.gif
tai tiek trumpai, laukiame norinciu prisijungti i AZ drinks_cheers.gif

Kamurka
Jei yra dar laisvų vietų vakare, mielai prisijungčiau 4u.gif
studentuke
Sveikutes taip pat mezgimo su virbalais ir nerimo kursai su vaseliu yra rengiami Siauliuose pagal galimybes jei susidarytu grupe galima butu pravesti Panevezyje, Kaune, Klaipedoje, Telsiuose iraplink Siauliu rajonuose. Butu galimybe pradziai i savaite koki karta o jei viskas tinka ir panasiai tada ir dazniau pamokintume mergaites iavairiu gudybiu su siulais ir rastais.....

Jei sudomino rasykit i AZ arba emailu studentuke@gmail.com
studentuke
Sveikutes taip pat mezgimo su virbalais ir nerimo kursai su vaseliu yra rengiami Siauliuose pagal galimybes jei susidarytu grupe galima butu pravesti Panevezyje, Kaune, Klaipedoje, Telsiuose iraplink Siauliu rajonuose. Butu galimybe pradziai i savaite koki karta o jei viskas tinka ir panasiai tada ir dazniau pamokintume mergaites iavairiu gudybiu su siulais ir rastais.....
Pataisiau emaila
Jei sudomino rasykit i AZ arba emailu studentukee@gmail.com
Ineta
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2008 06 03, 07:59)
*

Grazina, o tu palaidines, megztukus neri ar tik serveteles?
Droka
QUOTE(Kristuk @ 2008 12 16, 13:59)
Jei yra dar laisvų vietų vakare, mielai prisijungčiau 4u.gif
*

4u.gif merginos, atsiprasau bet vakariniai kursai kol kas nevyks (bent jau kol orai neatsils rolleyes.gif ) kadangi daugeliui mamyciu susirgo vaikuciai, arba kaip sakot "noras yra bet salta vakare kazkur issiruosti", tad grupe pilnai nesusirinko. Dieniniai kaip vyko taip ir vyks.(bet grupes pilnai uzpildytos). O vakarines grupes kurie norejo, kaip alternatyva galiu pasiulyti lankyti sestadieniais (13-15)h, jei kas norite prasom is naujo uzsirasyti per el.pasta: daina@vln.lt 4u.gif
ederi
QUOTE(Droka @ 2009 01 14, 16:03)
4u.gif merginos, atsiprasau bet vakariniai kursai kol kas nevyks (bent jau kol orai neatsils  rolleyes.gif ) kadangi daugeliui mamyciu susirgo vaikuciai, arba kaip sakot "noras yra bet salta vakare kazkur issiruosti", tad grupe pilnai nesusirinko. Dieniniai kaip vyko taip ir vyks.(bet grupes pilnai uzpildytos). O vakarines grupes kurie norejo, kaip alternatyva galiu pasiulyti lankyti sestadieniais (13-15)h, jei kas norite prasom is naujo uzsirasyti per el.pasta: daina@vln.lt 4u.gif
*

As jau uzsiregistravau, bet kol kas jokiu ziniu...

O kokia kursu kaina? Jei grupe nesusidari, gal as "ipirkciau" individualias pamokas? Galiu atvaziuoti kur reikia, galima net ir pas mane namie. Rasyk i a.z. Labai lauksiu 4u.gif
Ineta
Droka, tau keletas klausimu:
1.Ar moki nerti palaidines reglano rankovemis?
2. Ar moki airisko nerimo technikos?
bastinga
QUOTE(Droka @ 2008 11 19, 16:58)
4u.gif Trumpa informacija (kad nereiketu kartotis per az).
1)Kursai prasides ne anksciau kaip sausio men. (tikslia data pranesiu telefonu)
2) Kursu vieta: PASILAICIAI, Vilniuje (pasaze "pas Juozapa")
3)Numatoma vakarines 19-21 ir dienines (laika tikslinsime) grupes
4)Dalyviu skaicius 5-6
5)Du kartus savaiteje (antr ir ketvirt, arba pirmad. ir treciad)
6)Trukme 2 ak.val.(1ak.val.=45min darbo ir 15min arbatos gerimo  mirksiukas.gif )
7)Kurso trukme nuo jusu sugebejimo ir mokejimo priklauso.
8)Mokinama virbalais megzti:lygus, pynes, kiaurarastis, spalvotas rastas ir t.t. Bei nerti vaseliu.
9)Kaina vieno karto 20Lt (uz 2 ak.val.)
10)Kolkas laisvos 2 vietos vakarinese grupese ir 3 dieninese. mirksiukas.gif
tai tiek trumpai, laukiame norinciu prisijungti i AZ  drinks_cheers.gif
*

Labai šauni mintis!!! 4u.gif Sėkmės visoms 4u.gif
Snieguole :)
Ar dar vyksta kursai ar ne? rolleyes.gif Kas nors lanko? smile.gif As parasiau Drokai i AZ, bet jokio atsakymo negavau. unsure.gif
Amanita
Na, jei būtų norinčių -- galiu pamokint megzt Kaune. Rašykit į AZ, susitarsim. Kam svarbi "darbo patirtis" -- neprofesionalaus mezgimo "stažas" apie 18 metų.

Ko mokint -- derinsim pagal norus, jei norinčių bus. Ko tikrai nenoriu mokint -- kojinių smile.gif Kokio nors nuobodesnio daikto nežinau. Norinčioms "apvalaus mezgimo" vietoj kojinių teks rinktis servetėles smile.gif

Kaina.. hm... "arbata mano-pyragas jūsų", o kai / jei kokia nors "mokymo programa" atsiras -- mastysim iš naujo smile.gif

guxe
Merginos, ivairius rankdarbiu kursus organizuoja "Unikalus dirbiniai"

Kursai vyks Vilniuje, Mindaugo g. esanciose patalpose nuo liepos men.
St.Rasa
sveiki, domintu kursai, ar pamokeles Kaune, mezgimu su virbalais, siek tiek moku, bet domintu ismokt modeliuot, skaityt rastus is zurnalu. Tiktu ir Kaune, atlekciau ir i namukus, del atlygio susitartumem 4u.gif
zajciuk
Sveikos merginos. gal jau vyksta mezgimo kursai "Pas Juozapa" pasaze? Labai noreciau uzsirasyt ir lankyt rolleyes.gif
Evix
Labas, gal kas atsirastu galincios pamokyti megzti Panevezyje?
makse*
DOmina mezgimo pradziamokslio kursai VIlniuje wink.gif
vik189
mane irgi domina mezgimo kursai Vilniuje 4u.gif
pegasiukas
Aš irgi labai norėčiau palankyti tokius kursus Vilniuje smile.gif
Ilgakoja
Domina pradziamokslio kursai Klaipedoje..smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.