Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: ispanų kalbos kursai
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Nuo mokslo iki darbo > Kursai
Pages: 1, 2
Sapfo
Norėčiau lankyti intensyvius ispanų kalbos kursus, tik nežinau, ką pasirinkti: KALBA, EUROLINGUA, SOROS, EUROKNYGA, ILS...?? gal turite patirties?
minka
O tu neziurejai Vilniaus universitete Uzsienio kalbu instituto organizuojamus kursus. Anksciau lankiau ispanu ten , tai suepr buvo. Tiek kainos priimtinumas, tiek ir patys destymo metodai. Berods 400Lt. buvo uz 3menesius. Nu labai jau neprisimenu, nes ir senokai buvo. Galetum pasidometi. smile.gif
Sapfo
o ka nors apie IDIOMA kursus girdejot?
Shana
QUOTE(Sapfo @ 2006 12 27, 20:39)
o ka nors apie IDIOMA kursus girdejot?
*

as uzsirasiau nuo pirmadienio smile.gif
siaip pasidomejus visais ir palyginus, man sitie pasirode geriausi g.gif veliau galesiu papasakoti 4u.gif
Stella0605
Sveikos!

As mokiausi ir dar vis tebesimokau VU kursuose. Pirma semestra buvo visai nieko, bet kuo toliau, tuo labiau nepatinka destytoja, nes labai jau atvirai ji demonstruoja savo simpatijas ar antipatijas besimokantiems. Jei jai nepatinkantis zmogus ko nors paklausia, daznai atsakymo taip ir nesulaukia... O jei klausia tas, kam ji jaucia simpatija, atsakymo laukti ilgai netenka. Mano nuomone, destytojai savo simpatijas ir antipatijas turetu palikti namuose...
Shana
QUOTE(Stella0605 @ 2007 01 10, 15:48)
Sveikos!

As mokiausi ir dar vis tebesimokau VU kursuose. Pirma semestra buvo visai nieko, bet kuo toliau, tuo labiau nepatinka destytoja, nes labai jau atvirai ji demonstruoja savo simpatijas ar antipatijas besimokantiems. Jei jai nepatinkantis zmogus ko nors paklausia, daznai atsakymo taip ir nesulaukia... O jei klausia tas, kam ji jaucia simpatija, atsakymo laukti ilgai netenka. Mano nuomone, destytojai savo simpatijas ir antipatijas turetu palikti namuose...
*

drinks_cheers.gif
cia ne tik tavo tokia nuomone
manyciau destytojas turetu moketi demesi skirstyti visiems po lygiai g.gif
belinda
4u.gif kaškada esu lankiusi ispanų k. kursus "žinijos draugijoje" Vilniaus g., Vilniuje.
Geri kursai buvo ir labai fainas destytojas Arunas artai Arturas (pavardes deja nepamenu), viresnio amziaus toks, poliglotas; anais laikais (pries kokius 6-8 metus) jis dar muzikoj akademijoj kitu kalbu moke. Gal kam teko girdet? gal kur desto jis dar?

Alchemie
kankiau pas toki ispana, kuris dabar gyvena Lietuvoje Alfonso . tai puikus destytojas, programa pats paruoses pagal tai, kokie sunkumai lietuviams mkantis ispanu, kur lietuviai daugiausiai klaidu daro ir pan. turejau laimes laimeti kursus Ispanijoje savaite ten mokiausi ir supratau, kad vis delto Alfonso buvo labai geras mkytojas.Tik kiek zinau jis dabar isdesto iki 5 lygio ir auksciau neberuosia, nes nebeturi laiko tiek aprepti vienas ir aukstesnius lygius eprduoda kolegai...gaila..bet siaip rekomenduociau
tindi
gal zinote kokiu puslapiu kad ispanu kalba butu galima mokintis internetu
raganele
aš pernai lankiau ispanų k. kursus LINGUAPERFECTA kalbų mokykloj - nu labai patiko smile.gif Dėsto ispanas Pedro - simpatiškas mokytojas tongue.gif http://linguaperfecta.lt/
kalifornija
Merginos, o gal kuri noretu mokytis ispanu kalbos kartu su manim pas gera destytoja privaciai? Kainuotu po 30lt uz pamoka (1.5 val). Galetumem eiti karta per savaite. Jei noretumet, rasykit man i az smile.gif . Beje, ispanu kalbos pries tai niekur nesimokiau, taigi busiu pradedancioji.
Daniel@
QUOTE(tindi @ 2007 02 20, 22:07)
gal zinote kokiu puslapiu kad ispanu kalba butu galima mokintis internetu
*

Sveikute. Taip, zinau kur galima mokytis internetu, pati greitu laiku pradesiu, nes rudeni isvykstu gyvent, tai turiu greit nors truputuka pramokt, atsiusiu i az, bet ten kursus reikia nusipirkti, metams pamokos internetu, laikas kada tau patogu, spartumas irgi tik nuo taves priklauso, diktantus galesi rasyti, pasitikrinti, zodziu thumbup.gif

P.S. Kalifornija, jau pradejai lankyti? Sakai karta i savaite... g.gif Gal ir nieko butu, man skubiai reik ismokt.
JAniuta
Sveiki visi!
Lankau dabar IDIOMA ispanų kalbos kursus, labai patinka kaip dėtytojai taip ir dėstymas smile.gif Ėjau būtent į šitą mokyklą nes patogus laikas, mokėstis ne perdidelis ir yra 3 grupės(pradedančiųjų, visutinių ir pažengusiųjų) tai galima pasirink pagal savo lygį. Iš pradžių norėjau į American English School bet laikas labai nepatogus buvo ten.
Šiaip parašiau, kaip informaciją jei kam reikalinga smile.gif
Sapfo
QUOTE(JAniuta @ 2007 05 16, 16:02)
Sveiki visi!
Lankau dabar IDIOMA ispanų kalbos kursus, labai patinka kaip dėtytojai taip ir dėstymas smile.gif Ėjau būtent į šitą mokyklą nes patogus laikas, mokėstis ne perdidelis ir yra 3 grupės(pradedančiųjų, visutinių ir pažengusiųjų) tai galima pasirink pagal savo lygį. Iš pradžių norėjau į American English School bet laikas labai nepatogus buvo ten.
Šiaip parašiau, kaip informaciją jei kam reikalinga smile.gif
*

Na, as siuo metu mokaus pas destytoja Alfonso, kaip jau cia buvo rasyta, labai gerai ismoko:)nors tempas gana letas, bet ikala i galva lengvai viska. Taciau gal zinot ka nors apie Soros International House? pateikta info apie vasaros kursus graziai atrodo, bet viena ausim girdejau, kad dest Sergio nekoks..:/
o KALBOJE nieks nesimoket?
mokant tokia kaina noretusi but tikrai, kad gausiu daug ziniu;)
sestadiene
ruosiuosi mokintis ispanu kalba, tik niekaip neissirenku kursu, kuriuos lankyti (kaune). siai dienai renkuosi tarp dveiju mokyklu : "mazas pasaulis" ir "Lingua perfecta". Gal kas lanket kursus siuose mokyklose ir galit parasyt savo nuomone? aciu
Justelė
Aš irgi ruošiuosi pradėt mokytis ispanų, gal galit ką patart? Ką pasirinkt? smile.gif
jurgita.s
QUOTE(Alchemie @ 2007 02 15, 13:35)
kankiau pas toki ispana, kuris dabar gyvena Lietuvoje Alfonso . tai puikus destytojas, programa pats paruoses pagal tai, kokie sunkumai lietuviams mkantis ispanu, kur lietuviai daugiausiai klaidu daro ir pan. turejau laimes laimeti kursus Ispanijoje savaite ten mokiausi ir supratau, kad vis delto Alfonso buvo labai geras mkytojas.Tik kiek zinau jis dabar isdesto iki 5 lygio ir auksciau neberuosia, nes nebeturi laiko tiek aprepti vienas ir aukstesnius lygius eprduoda kolegai...gaila..bet siaip rekomenduociau
*

o kur jis desto? kiek kainuoja? kokia kursu trukme? ax.gif
taja:)
aš irgi nuo rudens žadu susiimt, jeigu rasit kokį įdomesnį variantą pasidalinkit blush2.gif
nugalėtoja
lankiau vaiku ir jaunimo centre, priesais forum palace.. likau patenkinta smile.gif
Muzika mano siela
Prieš metus lankiau Žinijoje, tai dėstytoja nors ir simpatiška, bet mokymo metodai ne kokie, aplinka tarybinė, suolai aplūžę, kai dėstytoja susirgo daliai lankančiųjų net nepranešė, grupės nemažos, o kaina didoka ir t.t.
tarijo
žinau vieną mokytoją iš Peru.
Nińa_del_viento
Sveikos smile.gif
Aš studijuoju ispanų kalbą VU universitete, bet jokiu būdu nenoriu (kol kas biggrin.gif ) piršti Jums savo, kaip mokytojos, paslaugų, nors, žinoma, jei Jums besimokant ispanų kalbos iskyltų kokių klausimų, prašau kreiptis, mėginsiu pagelbėti mirksiukas.gif
Mūsų grupė, remiama Ispanijos Ambasados, išleido žurnalą FARO ele ispanų kalba 4u.gif
Labai tuo džiaugiamės ir norėtume visus norinčius pakviesti irgi prisidėti prie šio žurnalo kūrimo. Nebūtina tobulai mokėti ispanų kalbos, mes ir mūsų dėstytojas ištaisysime visas klaidas. Galėtumėte netgi rašyti lietuviškai, o mes išverstume.
Rašyti tikrai yra apie ką: laukiame Jūsų ispūdžių iš kelionių po Ispaniją, literatūros apžvalgų, recenzijų, Jūsų pačių kūrybos eilėraščių, kūrinių, įdomių straipsnų, nuomonių, požiūrių...
Mūsų pagrindinė užduotis yra puoselėti ispanų kalbą, literatūrą ir kultūrą, todėl labai tikimės rasti žmonių, kuriems būtų įdomu apie tai ne tik skaityti, bet ir patiems prisidėti prie žurnalo kūrimo mirksiukas.gif
Nińa_del_viento
faro.ele@gmail.com
Nińa_del_viento
Vadinasi nera zmoniu, kurie moketu ispaniskai arba noretu pasipraktikuoti g.gif
Anglistes turi toki skyreli, prancuzes irgi, o mes...?
Galetume padeti viena kitai isversti koki nesuprantama zodi, sakini, ir siaip, manau, butu idomus bendraminciu kampelis 4u.gif
siule
QUOTE(mazute@ @ 2008 02 07, 15:43)
Vadinasi nera zmoniu, kurie moketu ispaniskai arba noretu pasipraktikuoti g.gif
Anglistes turi toki skyreli, prancuzes irgi, o mes...?
Galetume padeti viena kitai isversti koki nesuprantama zodi, sakini, ir siaip, manau, butu idomus bendraminciu kampelis 4u.gif
*

as noriu pasipraktikuoti clap.gif
Nińa_del_viento
Entonces empezamos hablar solo en espanol smile.gif
siule
QUOTE(mazute@ @ 2008 02 08, 14:03)
Entonces empezamos hablar solo en espanol smile.gif
*

em... mastau.gif
pero no hablo muy bien blush2.gif
Nińa_del_viento
No te preocupes, yo tampoco no se muy bien espanol, aunque y estudio espanol blush2.gif
No tengas miedo hacer faltas, mas importante es hablar (chatear) y practicar smile.gif
Papildyta:
Aqui hay un diccionario que te puede servir
Diccionario
jurgina1975
Hola!

gal kas siuo metu mokotes pas destytoja Alfonso ir galite suteikti informacijos. turiu jo paruostas mokymo priemones ir noreciau uzsirasyti i kursus.

gracias smile.gif
Alchemie
informacion sobre los cursos de espanol con Alfonso puedes ver aqui:
http://www.ispanu.lt/

hola chicas 4u.gif
ahora tengo un poco tiempo a escribir aqui. Yo pratico castellano en skype con los espanoles. Tambien tengo muchos amigos en Espana que me escriben correos electronicos en espanol .
Tengo muchas ganas a escribir algunos articulos para Faro ele, porque me gusta Espana y la cultura espanola. Yo he viajado mucho en Espana y voy a ir al Valencia en Mayo. wub.gif
Entonces tengo solo a pensar que puedo escribir y voy a enviar en correo electronico
Nińa_del_viento
QUOTE(Alchemie @ 2008 03 15, 23:33)
Tengo muchas ganas a escribir algunos articulos para Faro ele, porque me gusta Espana y la cultura espanola. Yo he viajado mucho en Espana y voy a ir al Valencia en Mayo. wub.gif
Entonces tengo solo a pensar que puedo escribir y voy a enviar en correo electronico
*

Oue bien! thumbup.gif Esperamos por tus articulos 4u.gif
Hide_pride
rolleyes.gif ¡Hola!
tai kas galvojat pradet ispanu kalbos kursus lankyt nuo rudens? p.s. paminekit kur...

g.gif
jurgita.s
QUOTE(Hide_pride @ 2008 06 17, 12:15)
rolleyes.gif    ¡Hola!
tai kas galvojat pradet ispanu kalbos kursus lankyt nuo rudens? p.s. paminekit kur...

g.gif
*

Hola,
vis dar mastau , bet turbut bandysiu nuo rudens eiti i kursus. Banziau mokytis individualiai, siek tiek pramokau, bet vis tiek manau, kad gal geriau palankyti - bent jau mokymaisis bus intensyvesnis :-)
Is to ka pavarciau internete ir is atsiliepimu cia gal rinksiuos is Idioma, Lingua Perfecta arba Alfonso... dar kol kas negaliu apsispresti... g.gif
siaip butu visai smagu surasti kompanija ;-)
Hide_pride
QUOTE(jurgita.s @ 2008 07 09, 22:02)
Hola,
vis dar mastau , bet turbut bandysiu nuo rudens eiti i kursus. Banziau mokytis individualiai, siek tiek pramokau, bet vis tiek manau, kad gal geriau palankyti - bent jau mokymaisis bus intensyvesnis :-)
Is to ka pavarciau internete ir is atsiliepimu cia gal rinksiuos is Idioma, Lingua Perfecta arba Alfonso... dar kol kas negaliu apsispresti...  g.gif
siaip butu visai smagu surasti kompanija ;-)
*

Taj wat man irg butu idomu i kokia kompanija isipaisyt...smile.gif
Idomu AR YRA CIA ZMOGIUKU,kurie galvoja pradet nuo rudens i Ispanu kalbos kursus eiti?
jurgita.s
QUOTE(Hide_pride @ 2008 07 29, 20:38)
Taj wat man irg butu idomu i kokia kompanija isipaisyt...smile.gif
Idomu AR YRA CIA ZMOGIUKU,kurie galvoja pradet nuo rudens i Ispanu kalbos kursus eiti?
*

Jau uzsirasiau i IDIOMA organizuojamus kursus, pradedu nuo rugpjucio 4 d.!!! :-)
Beje, kiek zinau kita grupe prades nuo rugpjucio 10 d, tai dar gal kazkas gali spet ;-)
Hide_pride
Nju gi zmones padekit apsisprest...
Giedrai
Man teko mokytis ispanu kalbos pas Alfonso Rascon. Tai tikrai superinis destytojas ir zmogus. Mes besimokydami kalbos kartais net ir pamuzikuodavome. Jis puikiai groja gitara ir dainuoja, tai pamoke mus ispanisku dainu smile.gif
Mariposa
Apie Alfonso as irgi girdejau tik geriausius atsiliepimus. thumbup.gif

Noreciau nuo rudens pas ji lankyt, deja, man laikas visiskai nepatogus. Que pena!
Madilana
Hola merginos! 4u.gif

Noriu ir as kokios kalbos pramokti smile.gif Renkuosi tarp Italu ir Ispanu wub.gif Bet seip nelabai imli esu kalboms unsure.gif
Sakykit, kas turit praktikos- kuri is siu dvieju kalba lengvesne, lengviau lietuviui pasiduodanti? ax.gif Kurios gramatika sudetingesne? blush2.gif
Padekit apsispresti prasom 4u.gif
Giedrai
QUOTE(Madilana @ 2008 09 02, 12:20)
Hola merginos!  4u.gif

Noriu ir as kokios kalbos pramokti  smile.gif  Renkuosi tarp Italu ir Ispanu  wub.gif  Bet seip nelabai imli esu kalboms  unsure.gif
Sakykit, kas turit praktikos- kuri is siu dvieju kalba lengvesne, lengviau lietuviui pasiduodanti?  ax.gif  Kurios gramatika sudetingesne?  blush2.gif
Padekit apsispresti prasom 4u.gif
*

Siaip nemanau, kad bus kazkokiu esminiu skirtumu. Juk sako, kad italas savaite pabuves Ispanijoj jau kalba ispaniskai smile.gif Taigi kalbos labai panasios. O bent jau ispanu kalbos gramatika neatrodys labai sudetinga, jeigu moki anglu kalba. Isties panasu.
Beje, mano ziniomis, ispanu kalba populiaresne pasaulyje nei italu.
Ricina
Sveikos 4u.gif gal kas ruošiatės lankyti ispanų kalbos kursus Vilniuje? Kaip dabar su kainom ir kokybe? ax.gif
amzina studente
Rekomenduoju kalbu mokykla "Lingua perfecta". Yra ir Vilniuje, ir Kaune biggrin.gif
Vilniuje Pedro desto ax.gif 4u.gif mmm ir desto, ir siaip, ech - grazus
kerynea
Ir as prie jusu visu prisijungsiu biggrin.gif lankiau ispanu kalbos kursus vu pas viena destytoja, nors kalba anglu kalba viska, bet kursai tikrai patiko! plius nebrangus biggrin.gif zinau, kad jis nauja grupe sudarineja, o kaina lyg ir 300lt dviems menesiams
dianute
Ir aš norėčiau mokytis ispanų kalbos. Pažiūrėjau čia minėtame puslapyje www.ispanu.lt, reikės mėginti. Mokytis noriu vasarą smile.gif
amzina studente
QUOTE(raganele @ 2007 02 21, 22:55)
aš pernai lankiau ispanų k. kursus LINGUAPERFECTA kalbų mokykloj - nu labai patiko smile.gif Dėsto ispanas Pedro - simpatiškas mokytojas  tongue.gif  http://linguaperfecta.lt/
*

As irgi uz Pedro thumbup.gif
Ji nerealus, o ir kainos kursu sitoj mokykloj nesikandzioja ax.gif
vaida444
Sveikos smile.gif
kaip matau, šiame forume niekas nesimokėte ispanų pas Rui Pereira. Mano galva, jis labai geras dėstytojas, nes turiu su kuo palyginti. Pas jį per dvi savaites išmokau daugiau negu aps tokį kitą universitete. Aišku gal kalta ir programa, tačiau.. Iš paties mokymo stiliaus matosi, kad žmogus žino, kaip išmokyti, o ir kursai gana linksmi ir įdomūs smile.gif
Už 2 mėn, 2k/sav reikia mokėti 400 lt, pigiau bent jau aš niekur neradau. Pabaigus kursą dar suteikiamas sertifikatas. Kiek žinau, dabar kaip tik renka naują grupę, tai puiki galimybė, kas nori per vasarą pasimokyt smile.gif
Milduu
Sveikos merginos,
aš šį pavasarį mokiausi ispanų kalbą "Picasso centre". Ilgai ieškojau kursų, ir kiek informacijos surinkau Vilniuje yra du geri Ispanų kalbos dėstytojai Pedro ir Susana(picasso centre ji dirba). Labai norėjau pas Pedro, tačiau, pas jį gal sudėtinga pakliūti. Kam idomu rekomenduoju, labai lankstūs jie ir dėl laiko ir visų lygių grupės. Kaina tikrai nesikandžioja. Šį rudenį jie pradeda rugsėjo 14. http://www.centro-picasso.com/lithuania
Tiesa, ši mokykla bendradarbiauja su Ispanų vyriausybe, dėlto studentai gauna nemokamas stažuotes Ispanijoj. Aš šią vasarą negalėjau važiuoti, bet kiek girdėjau iš kolegų labai patenkinti.
musipusi
QUOTE(vaida444 @ 2009 06 29, 19:35)
Sveikos smile.gif
kaip matau, šiame forume niekas nesimokėte ispanų pas Rui Pereira. Mano galva, jis labai geras dėstytojas, nes turiu su kuo palyginti. Pas jį per dvi savaites išmokau daugiau negu aps tokį kitą universitete. Aišku gal kalta ir programa, tačiau.. Iš paties mokymo stiliaus matosi, kad žmogus žino, kaip išmokyti, o ir kursai gana linksmi ir įdomūs smile.gif
Už 2 mėn, 2k/sav reikia mokėti 400 lt, pigiau bent jau aš niekur neradau. Pabaigus kursą dar suteikiamas sertifikatas. Kiek žinau, dabar kaip tik renka naują grupę, tai puiki galimybė, kas nori per vasarą pasimokyt smile.gif
*

o kur ji galima rasti? blush2.gif
kerynea
QUOTE(vaida444 @ 2009 06 29, 18:35)
Sveikos smile.gif
*

As mokiausi ir vis dar mokausi ir sutinku su tavim, vaida444, tik dabar dar pigiau - 150lt/men mirksiukas.gif jei kam reikia, rasykit i AZ, duosiu kontaktus wink.gif
Milduu
sveikos, merginos, IDIOMOJ aš nesimokiau, nors girdėjau atsiliepimų, visokių ir tikrai gerų ir so so. Pati visai atsitiktinai,(draugės nutempta) ėjau mokytis į PICASSO CENTRĄ. Dėstytojai-ispanakalbiai, tikrai profesionalūs, su pedagoginiu išsilavinimu. Man labai patiko, nors tiesa aš buvau pradedančiajam lygyje.
Taip pat girdėjau, kad dar vienas tikrai vertas dėmesio dėstytojas-Alfonso, bet pas jį labai sunku patekti.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.