QUOTE(vitalija... @ 2008 06 03, 05:52)
Sveikos busimos ir esamos kirpejos
Esu baigusi aukstaja. Turiu specialybe ir patirties. Taciau visa laika traukia prie grozio. Plauku, makiazo ir t.t... Pasitaike galimybe pasipraktikuoti grozio salone, kuriame nuostabi meistre pamokys kirpti, kol baigsiu kursus ir pradesiu rimtai dirbti.
Kirpejas tokia, rodos, populiari kvalifikacija. Taciau internete informacijos tikrai mazai

Todel pasidalinsiu savo ziniomis, gal kam pravers:
Radau 5 galimus variantus:
1. 'Femina bonna' 5600lt (29sav.)
2. Darbo birza. (10men).
3. Jablonskio g. Kaune Tel: 867403337. 400lt men.(4men).
4. Zalgirio g 88a,'elyza', Vilnius.Tel: 852603761. (10men). Kainos nezinau.
5. Maciuleviciaus g. 51, Vilnius. Tel: 852457414. 350lt men (5men).
Femina Bona, traukia labiausiai, taciau atbaide auksta kaina.
Darbo birza geras variantas, nes apmoka keliones islaidas, gauni stipendija r t.t..Taciau rajono DB siuncia tik kelias mergaites. Ir tas kurios dazniausiai neturi jokios specialybes. Tai man graziai atsake

Ir siuncia ivairiai, priklausomai su kuo sudarytos sutartys. Bet mokslas ilgas 10men, as negaliu taip ilgai nes turiu seima.
Jablonskio g. manau pats geriausias variantas.kursai trumpi, nebrangus. ypac jei po kursu turi galimybe pastoveti prie meistro, igauti patirties ir t.t...
'Elyzoje' per ilgi...
Maciuleviciaus g. nesusisnekejau, nes moteryte nemokejo lietuviskai

Bet gal irgi neblogai.
pasitariau su savo kirpeja. Kazkodel inai uz Femina. Sako brangus kursai, bet tai ka gauni atsiperka per kelis metus. Sako jei yra galimybes eik ten

Tai ka pasitariau su brangiausiuoju tai sutiko pafinansuoti

na ziuresim.... Beje mane sius grozio salonas, kuris su jais bendradarbiauja, bus truputeli pigiau....Butinai pranesiu kaip man seksis.
Sveika, as kaip ir jus esu baigusi aukstaji, dirbu pagal specialybe, taciau nuo mazens turiu potrauki sukuoti, kirpti, piesti ant naguciu... Pastaruoju metu gyvenu ne Lietuvoje, cia tapau kirpeja savo artimiesiems, taciau pamate mano kirpimus susidomejo kiti zmones, tad nusprendziau, kad butu visai neblogai pasimokyti sio amato ir taip uzsidirbti papildoma piniga, tuo labiau, kad man tai begalo patinka, taciau, mane domintu kursai internetu, neisivaizduoju ar tokie yra, bet gal esate kurios girdeje? Puse metu taip noreciau pasimokyti ir grizusi i Lietuva issilaikyti reikalingus egzaminus, kad gauti pazymejima. Taigi, jei ka esate apie tai girdeje, prasau, parasykite. Labai aciu.
Papildyta:Tiesa, gal atsirastu kirpeja, kuri galetu internetu mane konsultuoti, mokyti?

Zinoma ne uz dyka.
Papildyta:Rasykite asmenine zinute, nevisada seku tema.