Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: keramikos užsiėmimai Vilniuje
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Nuo mokslo iki darbo > Kursai
sleepy hat
sveikos, užsimaniau vėl keramiką lankyt wub.gif tik neatrandu kur.
jei žinote gerą vietą, tai prašom pasakot kainas, adresus, įspūdžius apie vadovus ir pan.

Spyrga
o kur anksciau lankei?
yra Moksleiviu rumuose mirksiukas.gif
sleepy hat
QUOTE(Spyrga @ 2007 09 19, 11:06)
o kur anksciau lankei?
yra Moksleiviu rumuose  mirksiukas.gif
*

lankiau pries simta metu moksleiviu rumuose, poto Vienozinskyje..
o tai i moksleiviu rumus priims, jei as jau nebe moksleive? ir siaip kazkaip nesinori tarp vaiku sedet.. gal yra suaugusiuju grupes?
Spyrga
QUOTE(sleepy hat @ 2007 09 19, 11:19)
o tai i moksleiviu rumus priims, jei as jau nebe moksleive? ir siaip kazkaip nesinori tarp vaiku sedet.. gal yra suaugusiuju grupes?
*

tipo yra biggrin.gif daugiau info čia.
kadangi nera tiek daug suaugusiu, norinciu uzsiimti keramika, tai jiems neapsimoka daryti atskiros grupes ir sujungia su vaikais. bet kad tokiu laiku jau paciu vaiku ne tiek daug yra biggrin.gif matyt dauguma eina i dienines grupes g.gif
sleepy hat
QUOTE(Spyrga @ 2007 09 19, 11:23)
tipo yra  biggrin.gif daugiau info čia.
kadangi nera tiek daug suaugusiu, norinciu uzsiimti keramika, tai jiems neapsimoka daryti atskiros grupes ir sujungia su vaikais. bet kad tokiu laiku jau paciu vaiku ne tiek daug yra  biggrin.gif matyt dauguma eina i dienines grupes  g.gif
*

Keramika ir suaugusiems.... Vaikų darbeliai dalyvauja respublikinėse parodose
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

o pas Dalia as seniau ir lankiau thumbup.gif o nesupratau kaip cia kaina vienas kartas 15lt, o dukart per savaite jei lankyt 95? tu gal pati ten lankai?
Spyrga
sudetinga pas juos ten su informacijos pateikimu irnesakyk.gif prie plaukimo suaugusiems irgi raso apie vaikus hihihi.gif
vienas kartas kainuoja 15 lt, o 95 lt tipo yra uz 8 kartus, kuriuos praktiskai reikia isvaikscioti per menesi.
buvau ten 3 kartus. siandien eisiu ketvirta ax.gif
Miledi.N
Aš tai su vaikais buvau pas Roką Čiurlionio gatvėje, dirbtuvėse. Ten vaikams daug maž pagal amžių užsiėmimai, mums patiko thumbup.gif
sleepy hat
QUOTE(Spyrga @ 2007 09 19, 11:36)
sudetinga pas juos ten su informacijos pateikimu irnesakyk.gif prie plaukimo suaugusiems irgi raso apie vaikus  hihihi.gif
vienas kartas kainuoja 15 lt, o 95 lt tipo yra uz 8 kartus, kuriuos praktiskai reikia isvaikscioti per menesi.
buvau ten 3 kartus. siandien eisiu ketvirta  ax.gif
*

butu geriau jei 95lt butu uz 8kartus belekada, o ne per menesi unsure.gif gerokai pigiau iseina. neturiu kada nuolat lankyt verysad.gif aj bet ir 15lt uz karta nedaug. kita savaite, jei iseis, tai atleksiu. noriu noriu noriu! tik reiks nagus nusikirpt biggrin.gif
oo sita ten daug zmoniu buna? pailset noris belipdant, molis labai gerai man stresus nuima, tai pats procesas svarbiau, nei rezultatas.
Spyrga
QUOTE(sleepy hat @ 2007 09 19, 18:56)
kita savaite, jei iseis, tai atleksiu. 
oo sita ten daug zmoniu buna?
*

atlek mirksiukas.gif
nelabai daug zmoniu schmoll.gif mes kokie 4 suauge, kelios paaugles, na ir kokie 6 maziukai g.gif zodziu, vietos dar yra biggrin.gif o jau tu maziuku kaip juokinga klausyti lotuliukas.gif kai pradeda jie tarpusavyje pasakotis visokias istorijas ir nuotykius ar filosofuoti apie gyvenima. cia neseniai viena suskele anekdota apie čiukčia. kita jos klausia, o kas tas čiukčia? o ta atsako - ai, tos gyvis blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
sleepy hat
QUOTE(Spyrga @ 2007 09 20, 09:33)
atlek  mirksiukas.gif
nelabai daug zmoniu  schmoll.gif mes kokie 4 suauge, kelios paaugles, na ir kokie 6 maziukai  g.gif zodziu, vietos dar yra  biggrin.gif o jau tu maziuku kaip juokinga klausyti  lotuliukas.gif kai pradeda jie tarpusavyje pasakotis visokias istorijas ir nuotykius ar filosofuoti apie gyvenima. cia neseniai viena suskele anekdota apie čiukčia. kita jos klausia, o kas tas čiukčia? o ta atsako - ai, tos gyvis  blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif linksmai cia gyvena
dzeine_eir
O jus merginos einat treciadieniai nuo 18h? o koks skirtumas kur eiti - i 102kab. ar 102A kab.?
Spyrga
QUOTE(dzeine_eir @ 2007 10 05, 13:15)
o koks skirtumas kur eiti - i 102kab. ar 102A kab.?
*

tas pats beveik ten irnesakyk.gif tikrai rasi mirksiukas.gif
as dabar neinu schmoll.gif biski gipse blush2.gif tai visos keramikos nusikele ateiciai
dzeine_eir
Vakar pagaliau susiruosiau pirma karta nueiti i keramikos kursus, o pasirodo mokytoja serga...sad.gif
Spyrga
QUOTE(dzeine_eir @ 2007 10 11, 11:41)
Vakar pagaliau susiruosiau pirma karta nueiti i keramikos kursus, o pasirodo mokytoja serga...sad.gif
*

mano draugai vakar irgi buvo nueje. tai sake apie tai.
na ka padarysi - visko buna. bet nueik kita karta - ten tikrai visai smagu mirksiukas.gif
dzeine_eir
O ten tik treciadieniais suaugusiems vyksta? gal galima kuria nors kita diena ateiti? ne kiekviena treciaidieni galesiu ateiti..
Spyrga
QUOTE(dzeine_eir @ 2007 10 12, 07:58)
O ten tik treciadieniais suaugusiems vyksta? gal galima kuria nors kita diena ateiti? ne kiekviena treciaidieni galesiu ateiti..
*

1dieniais ir 3dieniais mirksiukas.gif siaip tai 1dieni reiktu pasiskambinti, ar pasveiko destytoja, kad vel nuejus nepabuciuoti duru biggrin.gif
Fattima
Gal kas zinote kur Kaune vyksta keramikos uzsiemimai suaugusiems?
zaiza~
QUOTE(Fattima @ 2008 10 24, 20:59)
Gal kas zinote kur Kaune vyksta keramikos uzsiemimai suaugusiems?
*

Mane irgi labai domintų tokia informacija. Gal yra kauniečių, galinčių suteikti tokią info? Ačiū 4u.gif
IMK
Kur Kaune nezinau, bet zinau, kad Vilniuje, Kauno gatvej keramike Jolanta renka nauja grupe keramikos uzsiemimams, bet galima ten ir siaip nueit, ty nereikia uzsiregistruot ir vaiksciot. Daugiau info cia: keramikos pamokos
guxe
Keramikos kursus organizuoja cia smile.gif
Žiogelis
QUOTE(IMK @ 2009 03 08, 18:55)
Kur Kaune nezinau, bet zinau, kad Vilniuje, Kauno gatvej keramike Jolanta renka nauja grupe keramikos uzsiemimams, bet galima ten ir siaip nueit, ty nereikia uzsiregistruot ir vaiksciot. Daugiau info cia: keramikos pamokos
*

Aš pas ją vaikštau nuo birželio mėnesio. Labai patinka. Tikrai gerai yra tai, kad nereikia mokėti už mėnesį, galima eiti kada nori ir kiek nori, žinoma, prieš tai susitarus. Aš lipdau 2 valandas, nes 1 man kažkaip per mažai. Dažniausiai būnu pas ją viena, kartais prisijungia dar koks vienas mokinys. Tikria labai patinka thumbup.gif
HakunaMatata

Sveiki smile.gif

gal kas zino, kur galetu nueiti suauge zmones i vienkartini keramikos uzsiemima. Mano brolis su zmona svencia vestuviu metines, noreciau jiems nupirkti "bilieta" i vienkartini keramikos uzsiemima, kur galetu nusilipdyti nepakartojamus sleivus-kreivus seimyninius arbatos puodukus thumbup.gif
Labai noretusi, kad tai vyktu malonioje atmosferoje, su siltu mokytoju cool.gif Ar yra Vilniuje tokia vieta???
Aciuuuu uz pagalba 4u.gif
Žiogelis
Nuostabi idėja! Man atrodo, galima bet kokiam keramikos pamokas teikiančiam mokytojui paskambinti ir susitarti. Kad ir Jolantai, pas kurią aš mokausi. Tik vienkartinis užsiėmimas nelabai išeina, nes nulipdytą puodelį reikai išdegti ir kitą kartą glazūruoti, o paskui vėl išdegti. Taigi, būtų nebent dvikartinis užsiėmimas smile.gif Bet idėja tikrai puiki 4u.gif
trinity_
keramikos uzsiemimai vilniuje thumbup.gif amatu gildija
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.