Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Administratorės kursai
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Nuo mokslo iki darbo > Kursai
Pages: 1, 2
Skorpione
Norėčiau baigti administratorės kursus.Gal žinot kurios firmos geriausios, kur pigiausia ir kiek laiko tie kursai trunka?
baltanosis
ICC nuotolinio mokymo kursuose yra sekretores-referentes kursai. Menesiu kainuoja apie 50 lt, ten atsiuncia i namus knygute su namu darbais, po menesio(jei nori dazniau ar reciau), siuncia kt. Buvau uzisakiusi, bet po pirmos knygutes atsisakiau, per zemas lygis man pasirode, kaip vaiku darzelyje schmoll.gif O kadangi as baigineju magistratura, tai norejau kazka rimtesnio su administravimu pasimokyti. Dar reikia ziureti laikrastyje buna Kauno prekybos, pramones ir amatu rumuose, taip pat Zinijoj, ten 1-3 dienu tokie tipo seminarai "Rastvedybos organizavimas imonese" ir pan. (Kaune), tai ten kainuoja apie 80 Lt, gauni pazymejima ir metodine medziaga.
Skorpione
Kol kas radau tik viena skelbima Lietuvos ryte, Vilniuj uz 420Lt, mokintis 3 sav. Veliau gauni ir pazymejima.Tai cia ar brangu ar ne?
audroneta

mane irgi domintu rastvedybos kursai , tik kaune. Nes po leliuko ko gero keisiu darba -tai reiktu tureti toki pazymejima:)
JULIJANA
QUOTE(audroneta @ 2005 04 05, 12:29)
mane irgi domintu rastvedybos kursai , tik kaune. Nes po leliuko ko gero keisiu darba -tai reiktu tureti toki pazymejima:)
*

Buvau susiruošusi į "Europulsą", ten raštvedybos kursai 280lt, o važinėti reikia į Aleksotą. Bet su pažįstamais pašnekėjau, sako, nusipirk knygutę apie raštvedybą, ten ir dokumentų pavyzdžiai, ir įstatymai, kam tuos pinigus mėtyt. Na, nebent dėl pažymėjimo.
Skorpione
Siaip i administracijos kursus ieina ir rastvedyba, ir darbo teise ir buhalteriniai bei apskaitos pagrindai ir t.t. Vien rastvedybos neverta mokintis. Yra internete archyvu departamente blanku pavyzdziai ir visada galima is ten paiimt pavyzdi.
Lee*
4u.gif
Gal zinot, kur yra neblogi administratoriu kursai Vilniuje? Kiek mazdaug trunka ir kainuoja?
Dowi

O mane domina administratorių kursai Kaune ax.gif ,gal kas žinot??
Skorpione
QUOTE(Lee* @ 2005 09 05, 12:45)
4u.gif
Gal zinot, kur yra neblogi administratoriu kursai Vilniuje? Kiek mazdaug trunka ir kainuoja?
*

Vat ir as vis dar ieskau...
Lee*
Radau administratoriu kursus Zalgirio gatvej. Kaina 400 lt. Moko visko po truputi - administravimas, vadyba, teise, rastvedyba.Manau, sioki toki pagrinda reikia tureti, o paskui jau pati:)
Skorpione
Pasidalink informacija apie siuos kursus.Koks ju tel., kaip su jais susisiekt?
Lee*
Skorpione, parasiau i az smile.gif
Jeigu dar ka domina, tai Zalgirio g.90, 220 kab. Tel 2734694
Skorpione
O as dar zinau ,kad "Verslo spektras" uzsiima kursais , administratores, rastvedybos, buhalteriu ir kt. Administratores, sekretores kursu kaina 450Lt, 60 a.v.,
O rastvedybos kursai 12 valandu, 120Lt
dorado
Gal parekomenduotumet knygeles vertas demesio...
Drum
O gal kas žino ar KLaipėdoje tokius kursus organizuoja?
ramunija
QUOTE(Skorpione @ 2005 09 10, 21:17)
O as dar zinau ,kad "Verslo spektras" uzsiima kursais , administratores, rastvedybos, buhalteriu ir kt. Administratores, sekretores kursu kaina 450Lt, 60 a.v.,
O rastvedybos kursai 12 valandu, 120Lt
*

siemet adminstratoriu-sekretoriu kursai jau 520 verysad.gif
suskyte
tai kur kaune ir uz kokia kaina administratoriu kursai yra ?
aktema
sveikos 4u.gif noreciau eiti i sekretores kursus... bet niekaip nerandu kur vyksta, gal ka zinot, gal kas ejot? ax.gif
orchideja08
l smile.gif abas o is kokio tu miesto, ? o i kokius nori i mokamus ar ne. 4u.gif
aktema
QUOTE(orchideja08 @ 2007 01 30, 09:57)
l smile.gif abas o is kokio tu miesto, ? o i kokius nori i mokamus ar ne. 4u.gif
*

as is Kauno. aisku butu geriau nemokami biggrin.gif bet ir mokami tinka ax.gif tik kad nerandu niekur info... noreciau sekretores arba administratores kursu blush2.gif
orchideja08
http://www.cv-online.lt/training/courses/c...?course_id=1195 pabandyk cia pasiskaitineti
blink.gif
linarija
o gal kas klaipedoje zinote administratores kursu???
Endži
gal zinote kada bus Kaune kursai administratorems? 4u.gif
rasulkadz
Ar duoda kokios nors naudos sie kursai?Ta prasme ieskant darbo..atsizvelgia i tai g.gif
aktema
QUOTE(orchideja08 @ 2007 01 31, 22:25)

tai kad ten vilniui verysad.gif doh.gif
Honey
Darbo biržose visokie kursai organizuojami būna, pabandyk pasiteirauti 4u.gif
aktema
QUOTE(Honey @ 2007 04 03, 22:24)
Darbo biržose visokie kursai organizuojami būna, pabandyk pasiteirauti  4u.gif
*

tai kad ten reikia laabai ilgai laukti ju verysad.gif verysad.gif
bialetti
taip darbo birzoje reikia gan ilgokai palaukti,kol pakliusi i norimus kursus. Zinau, kad Klaipedoje bus geguzes vidury bus aisku kiek zmoniu bus norinciu eiti i administr.kursus.O rudeniop vel bus administratores kursai. Taip, kad reikia pasidometi visa info. Bet kam reikia ar nori greiciau, tada jau tenka uz tai moketi pinigus. 4u.gif g.gif
aktema
QUOTE(coris @ 2007 04 26, 15:25)
taip darbo birzoje reikia gan ilgokai palaukti,kol pakliusi i norimus kursus. Zinau, kad Klaipedoje bus geguzes vidury bus aisku kiek zmoniu bus norinciu eiti i administr.kursus.O rudeniop vel bus administratores kursai. Taip, kad reikia pasidometi visa info. Bet kam reikia ar nori greiciau, tada jau tenka uz tai moketi pinigus.  4u.gif  g.gif
*

o per darbo birza mokamai imanoma tuos kursus praeit? g.gif
bialetti
QUOTE(bagiriukas @ 2007 04 30, 00:46)
o per darbo birza mokamai imanoma tuos kursus praeit?  g.gif
*

tai is darbo birzos kursai ir yra nemokami, bet sunku ten pakliuti, nes pirmumo prioritetus taiko mamoms kurios augina vaikus iki 8 metu, kas is ikalinimo istaigos grize ir dar .... Jei nori greiciau pakliuti reikia ir trisales sutarties. T.Y. is darbdavio atnesi sutarti, kad po kursu tave jis priims i darba, tada jau turesi daugiau sansu pakliuti i kursus. Klaip.darbo b. telefonas 404 303 cia gali suzinoti visa informacija del kursu.
aktema
QUOTE(coris @ 2007 05 07, 12:13)
tai is darbo birzos kursai ir yra nemokami, bet sunku ten pakliuti, nes pirmumo prioritetus taiko mamoms kurios augina vaikus iki 8 metu, kas is ikalinimo istaigos grize ir dar .... Jei nori greiciau pakliuti reikia ir trisales sutarties. T.Y.  is darbdavio atnesi sutarti, kad po kursu tave jis priims i darba, tada jau turesi daugiau sansu pakliuti i kursus. Klaip.darbo b. telefonas 404 303 cia gali suzinoti visa informacija del kursu.
*

tai kad as Kaune blush2.gif na reiks pasidmeti cia tada kaune blush2.gif
INGRIDIK81
matau tema atmirusi,gal kas naujo gali parekomenduoti?
bialetti
aha tema apmirusi as ir noreciau i kursus, bet is birzos nera sansu gauti, ten ilgai prastoveti reikia ir tai dar neaisku ar gausi, o gal jau tikrai eiti i mokamus. O pvz tie uz 120 rastvedybos kursai, gal kuri jau bandete ar apsimoka ten eiti ar galima per 12 val kazka ismokti ar duoda koki popieriuka po kursu, kad galetum eiti kazkur darbintis, aisku be praktikos nelabai kas nori, bet .......???
aktema
as irgi Kaune ieskau administratores kursu bet nerandu nieko schmoll.gif
aktema
negi niekam neidomus tokie kursai? g.gif gal kas zino kanors apie juos, kur jie vyksta, kiek kainuoja Kaune g.gif
Morepink
4u.gif
bialetti
as ir noreciau administr.kursu, bet kad taip sunku juos rasti.
Viva Roza
mane irgi domintu administratoriu kursai Kaune.
vilma Liu
Mane domintų tokie kursai Šiauliuose g.gif
Viva Roza
QUOTE(vilma Liu @ 2007 10 23, 21:09)
Mane domintų tokie kursai Šiauliuose g.gif
*

tai va, kad visi tik domisi ir niekas realiai nesidomi. biggrin.gif as susirinkau duomenis kur dabar Kaune mokina. mokina trumpai 4 - 12 valandu. rimtu ilgai trunkanciu kursu yra tik Vilniuje. jei ka domins galiu nuoruodu imesti. o gal kas kartu noretu lankyti? dviese linksmiau butu. mirksiukas.gif
Morepink
As uzsirasiau i kursus Vilniuje lapkricio menesi bigsmile.gif 4u.gif
Viva Roza
QUOTE(Morepink @ 2007 10 24, 16:40)
As uzsirasiau i kursus Vilniuje lapkricio menesi bigsmile.gif  4u.gif
*

kiek truks kursai?
Morepink
QUOTE(Viva Roza @ 2007 10 24, 16:10)
kiek truks kursai?
*

Keturias savaites 4u.gif As pradedancioji, tai man labai tinka toks 'gilesnis ir ilgesnis' mokymas nes manau kad per toki laika turetu nemazai papasakoti biggrin.gif
Viva Roza
QUOTE(Morepink @ 2007 10 24, 19:04)
Keturias savaites 4u.gif As pradedancioji, tai man labai tinka toks 'gilesnis ir ilgesnis' mokymas nes manau kad per toki laika turetu nemazai papasakoti biggrin.gif
*

o Kaune maximum mokina 32 akademines valandas. as irgi pradedancioji. apskambinau visur, tai sake populiarumas sumazejes ir daug kur isvis rengia tik vienos dienos seminarus. verysad.gif
Morepink
QUOTE(Viva Roza @ 2007 10 24, 18:09)
o Kaune maximum mokina 32 akademines valandas. as irgi pradedancioji. apskambinau visur, tai sake populiarumas sumazejes ir daug kur isvis rengia tik vienos dienos seminarus.  verysad.gif
*

Man tie vienos dienos seminarai turbut nelabai padetu, nors ir pati siek tiek domiuosi g.gif Tikiuosi, kad mano kursai bus issamus unsure.gif O tu irgi lankysi?
Viva Roza
QUOTE(Morepink @ 2007 10 24, 19:27)
Man tie vienos dienos seminarai turbut nelabai padetu, nors ir pati siek tiek domiuosi g.gif Tikiuosi, kad mano kursai bus issamus unsure.gif O tu irgi lankysi?
*

na paziuresiu kaip ten bus, bet man pradzioje reikia ismokti kompiuterinio rastingumo, todel nuo pirmadienio prasideda mano kursai, o kai baigsiu paziuresiu, gal ir i rastvedybos kursus dar eisiu.
Sisi
QUOTE(Morepink @ 2007 10 24, 18:04)
*

Kursai jau turbut baigesi? Butu labai idomu suzinoti atsiliepimus ax.gif Ar dave naudos? Kiek kainavo? Kokiu laiku vyko- ar vakarais, ar visa diena. Man idomu, nes pati noreciau tokius kursus baigti, tik nezinau, kaip suderinti su darbu. 4u.gif
bialetti
gal yra kokiu ziniu Klaipedoje apie administratoriu kursus.Gal kas mokesi, pasidalinkit patirtim, o gal kas is darbo birzos gavo tokius kursus ?
Nutellao-
Mane taip pat domintu administratorės kursai siunčiami per darbo biržą, gal kas galėtų plačiau papasakoti apie juos?Ar vertingi? g.gif
rassa_
O as siuo metu susidomejusi countline.lt kursais. Gal kas lanke juos, kokia nuomone susidaret? Ar buvo naudinga? cool.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.