Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mokykimes anglu kalbos savarankiskai - 4
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Nuo mokslo iki darbo > Kursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
shiubidiuby
Na ka jau nauja temele:)
TaGre
Ieškau Cambridge - English Vocabulary In Use Intermediate-Upper Intermediate
Ačiū, jei kas pagelbėsit
Julie
Sveikutės smile.gif

Gal galima būtų ir man slaptažodį...? 4u.gif labai reikėtų keletos knygučių...

Nuoširdžiausiai dėkoju fainulkai ir kitoms mergaitėms už šią temą!

Ačiū! smile.gif
Kasiopėja
Sveiki,
kažkada buvau pas jus įtrpusi kelis savo žodelius, o daugiau taip ir nesugebėjau parašyti.

Aš taip pat mokausi anglų kalbą savrankiškai, turiu kelis diskus ir pasirenku iš jūsų knygučių.

Didžiausia mano problema, jog nemoku kalbėti ir turiu baimės jausmą versti iš Lietuvių į anglų kalbą. Bijau pridaryti daug klaidų.
Atrodo pratimus darau normaliai, bet kai vertimą reikia padaryti pačiai gaunasi baisiai.

Gal kas turit kokią norodėlę kur butų galima patikrinti savo žinias. Pavyzdžiui, parašytas sakinys lietuviškai jį išverčiu ir butų galima patikrinti ar gerai tai padariau. Perverčiau jūsų temeles tačiau tokių knygučių nepastebėjau.

FAINulka@
shiubidiuby dėkui kad pasirūpinai nauja temele thumbup.gif

Primenu - kad tęsiame temą, kur dalinamės visa įmanoma medžiaga, naudinga anglų kalbos savarankiškam mokymuisi, tobulinimui.
Ypatingai pirmojoje temoje rasite begalę vadovėlių, nuorodų.
Daliai medžiagos reikalingas slaptažodis - jį gausite, jei turite > nei 10 žinučių, taip norime paskatinti įsijungti į forumo gyvenimą rolleyes.gif

1 tema
2 tema
3 tema

Ir temelė Pasiplepejimams anglų kalba su Pasaulės pagalba...
shiubidiuby
QUOTE(FAINulka@ @ 2008 02 29, 00:04)
shiubidiuby dėkui kad pasirūpinai nauja temele  thumbup.gif

Primenu - kad tęsiame temą, kur dalinamės visa įmanoma medžiaga, naudinga anglų kalbos savarankiškam mokymuisi, tobulinimui.
Ypatingai pirmojoje temoje rasite begalę vadovėlių, nuorodų.
Daliai medžiagos reikalingas slaptažodis - jį gausite, jei turite > nei 10 žinučių, taip norime paskatinti įsijungti į forumo gyvenimą  rolleyes.gif

1 tema
2 tema
3 tema

Ir temelė Pasiplepejimams anglų kalba su Pasaulės pagalba...
*

ner uz ka biggrin.gif
shiubidiuby
Beje kada idesi man FCE knyguciu? Labai reiktu naujausios Goldu tb. blink.gif
FAINulka@
QUOTE(shiubidiuby @ 2008 02 29, 18:54)
Beje kada idesi man FCE knyguciu? Labai reiktu naujausios Goldu tb. blink.gif
*

pastebejau kad ismokau zadeti taip kaip man blush2.gif jau ketvirta menesi darbuojuos uz du ir vis girdziu na jau kita savaite viskas issispres... ir taip... sia savaite save kad issipres kita smile.gif
tad lukterkim kai tikrai turesiu daugiau laisvo laiko paieskoms okiz mirksiukas.gif
shiubidiuby
QUOTE(FAINulka@ @ 2008 02 29, 21:18)
pastebejau kad ismokau zadeti taip kaip man  blush2.gif  jau ketvirta menesi darbuojuos uz du ir vis girdziu na jau kita savaite viskas issispres... ir taip... sia savaite save kad issipres kita smile.gif
tad lukterkim kai tikrai turesiu daugiau laisvo laiko paieskoms okiz  mirksiukas.gif
*

na, jei tokia padetis, tai palauksiu, bet birzelio men turbut rysiuos laikyt egza, tai iki tol gal idesi? mirksiukas.gif O GAL TU LAIKIUS? Arba zinai kas laike, kokie atsiliepimai ir siaip patarimai?
olicka33
Padekite prasom, gauti siu failu-archyvu paswordus (slaptazodzius): :
New Headway Elementary
New Headway Elementary - workbook
New Headway Elementary Teacher's Book
Aciu
shiubidiuby
surink 10 zinuciu forume ax.gif
vidar
Šis interaktyvus kalbų mokymosi CD-ROM turi:

* Balso įrašymą – kad galėtumėte palyginti savo tarimą su vietinių gyventojų tarimu;
* Keturis patikrinimo lygius – patikrinkite, ką jūs esate išmokę, renkate taškus ir sekate savo žinių progresą;
* „Protingą” programą, kuri prisimina žodžius, kuriuose klysdavote ir koncentruojasi į jūsų silpnas vietas;
* Automatinę lokalizaciją – leidžia Jums pasirinkti kalbą, kuria vyksta mokymas iš daugiau nei mega_shok.gif siūlomų kalbų;
* Platų žodžių rinkinį – pradedant nuo pasveikinimo frazių iki kūno dalių, skaičių ir parduotuvių;
* Spausdinamą žodyną su spalvotais paveikslėliais.

Mokymo lygis: Pradedantiesiems (Beginners). Prieinamos kalbos: daugiau nei 100 kalbų visame pasaulyje!
GAL KA DOMINA? waliunas@gmail.com
Cruel
Sveikos, Superdalyvės ax.gif Norėčiau kreiptis į šios temos žinoves. Taigi, pradėsiu. Anglų kalbą mokykloje mokausi jau 6 metus... bigsmile.gif Įdomiai skamba, bet čia tokios suvaržytos programos, kad, norint gerai išmokti kalbą, reikia imtis papildomų veiksmų. Tad prašyčiau patarti, kokio lygio knygos ir pratybos(iš visoje šioje temoje pateiktųjų) man labiausiai tiktų? Mokykloje jau antrus metus mokausi iš Click On 4 knygos. Mačiau čia yra visokių "Interm..", "Adventure". Kitąmet būsiu 11-toke. Ačiū, ačiū, ačiū už pagalbą rolleyes.gif smile.gif
shiubidiuby
Nzn, man labai prie sirdies fast trackai.jei tu dabar desimtoke gali pabandyti fast track to fce, nors gal ne, sunkoka gali buti, geriau pabandyk enterprise 3 arba 4, jei reikia patobulinti gramatika gera knyga yra grammarway 3 arba 4. Tokia mano nuomone.
Bustinga
joo pritariu enterprice yra geros knygos, arba dar man patinka click on ten taip viskas gan aiskiai bent jau man, tik nezinau ar buvo jos cia pasiulytos neisidemejau ax.gif
Morepink
Merginos, gal galit pasiūlyti kur ieškoti Longman New Snapshot vadovėlių? 4u.gif
Turiu omeny, el.variante ax.gif
Cruel
labai ačiū smile.gif*
*egzotika*
Sveikos mergaites 4u.gif man taip reiketu Market leader course book knygos,ji kainuoja gan nemazai,tai gal imanoma gauti kompiuterine versija,butu labai gerai jei kuri pagelbetumete blush2.gif aciu
BOMBONKE :)
4u.gif
gal kuri nors zinote ka nors tinkamo tik pradedantiems.na,ne pradinuku lygio bet.. biggrin.gif
FAINulka@
QUOTE(*egzotika* @ 2008 03 04, 21:52)
Sveikos mergaites  4u.gif  man taip reiketu Market leader course book knygos,ji kainuoja  gan nemazai,tai gal imanoma gauti kompiuterine versija,butu labai gerai jei kuri pagelbetumete  blush2.gif  aciu
*

Patikslink kokio lygio taureikia?
intermediate, pre-inter... upper-interm.. ir t.t. ?
Cruel
Aš taip pat norėčiau slaptažodžio. Taip pat ir to Pronunciation vadovėlio. Ačiū :-)
pepilota
Sveikos 4u.gif As pries keleta menesiu buvau prie jusu prisijungus, bet paskui kazkaip atitrukau.
Tai dabar skelbiu apie sugrizima, nes nusprendziau labai rimtai pasimokyt. Atideliojant pastebiu kaip bega laikas, per kuri jau galejau buti ne mazai ismokus.
Tad dabar isipareigoju sau metams, per kuriuos turiu tiksla istobulinti savo anglu kalba bigsmile.gif

Merginos, dar ir klausimeli tureciau blush2.gif Gal zinot kokia nuoroda, kur galeciau rasti testa savo anglu k. lygiui patikrinti? Butu idomu del saves ir zinociau i kokio lygio knygas orientuotis. Buciau laaaaaaaaaabai dekinga 4u.gif
Kasiopėja
QUOTE(pepilota @ 2008 03 11, 11:46)
Sveikos 4u.gif  As pries keleta menesiu buvau prie jusu prisijungus, bet paskui kazkaip atitrukau.
Tai dabar skelbiu apie sugrizima, nes nusprendziau labai rimtai pasimokyt. Atideliojant pastebiu kaip bega laikas, per kuri jau galejau buti ne mazai ismokus.
Tad dabar isipareigoju sau metams, per kuriuos turiu tiksla istobulinti savo anglu kalba bigsmile.gif

Merginos, dar ir klausimeli tureciau blush2.gif  Gal zinot kokia nuoroda, kur galeciau rasti testa savo anglu k. lygiui patikrinti? Butu idomu del saves ir zinociau i kokio lygio knygas orientuotis. Buciau laaaaaaaaaabai dekinga 4u.gif
*

http://www.englishjet.com/english_courses_.../test_level.asp

Aš pasitikrinau, per šitą norodėlę, kažkuri mamytė buvo įdėjus. Manau nesupyks jei pakartosiu.

O šiaip ačiū visoms už nuorodas, jau nebežinau net nuo ko griebtis, atrodo ir to reikia ir to reikia........ doh.gif
dzamaika
QUOTE(FAINulka@ @ 2008 03 05, 23:38)
Patikslink kokio lygio taureikia?
intermediate, pre-inter... upper-interm.. ir t.t. ?
*

NA VA PASITIKRINAU SAVO TA LYGI IR TIK INTERMIDIATE SIAUBAS KA REISKAI NAMIE SEDET METUS LAIKO IR NIEKO NEDARYT
TAI prasau labai priimti ir mane i ta Jusu bureli
taibent1
QUOTE(Kasiopėja @ 2008 03 11, 16:55)
http://www.englishjet.com/english_courses_.../test_level.asp

Aš pasitikrinau, per šitą norodėlę, kažkuri mamytė buvo įdėjus. Manau nesupyks jei pakartosiu.

O šiaip ačiū visoms už nuorodas, jau nebežinau net nuo ko griebtis, atrodo ir to reikia ir to reikia........ doh.gif
*

Aciu, intermediate... Galvojau isvis bus pre-intermed... Pasirodo, siek tiek jau pasistumejau i prieki... maze zingsneliuka... smile.gif
flooding
gal galima ir man prie jusu prisijungti? blush2.gif 4u.gif
pasinaudojau ta svetaine, kur lygiui nustatyti ir paaiskejo, kad mano lygis yra upper-intermediate blush2.gif gal galetumete pasidalinti savo patirtimi ir pasiulyti kokiu nors naudingu pratimuku gramatikai tobulinti?
Papildyta:
jei norite linksmai ir naudingai praleisti truputeli laisvo laiko galite pabandyti apsilankyti cia http://www.jabberwacky.com/george

kartais ir pati apsilankau smile.gif palavinu savo anglu kalbejimo igudzius su internetiniais robotukais smile.gif
dzamaika
na tai tikiuos kad priimsit mane irgi i jusu bureli kol namie sedziu reikia butinai pavaryt anglu kalba i prieki 4u.gif
A.U.G.U.S.T.A.
Sveikos,
ir as pradejau tobulinti savo primirsta po studiju laiku anglu kalba:)Siaip mano zinios neblogos,tik pagrindine problema su sneka. blush2.gif Labai noreciau atsiusti kokius audio cd su anglu sneka.Pirma tema skaiciau,bet kazkaip nelabai pavyko is ten kazka atsiust:( buciau dekinga jei kas nurodytu man is kur galima atsisiust audio cd su anglu.Tikrai labai labai reikia.O ir kitiems manau dar karta praverstu ax.gif
gamta
džiaugiuos, kad radau šitą temą thumbup.gif
esu visiška nemokša, nors ir mokintis niekada neteko... smile.gif
pasilabinu ir meginsiu skaityti visas temas smile.gif ir tikriausiai reikia šiokį tokį planelį mokymosi susidaryt... nes tai bus grynai savarankiški mokslai nuo pat pat pradinukų...
Kasiopėja
QUOTE(flooding @ 2008 03 12, 19:32)
gal galima ir man prie jusu prisijungti? blush2.gif  4u.gif
pasinaudojau ta svetaine, kur lygiui nustatyti ir paaiskejo, kad mano lygis yra upper-intermediate blush2.gif  gal galetumete pasidalinti savo patirtimi ir pasiulyti kokiu nors naudingu pratimuku gramatikai tobulinti?
Papildyta:
jei norite linksmai ir naudingai praleisti truputeli laisvo laiko galite pabandyti apsilankyti cia http://www.jabberwacky.com/george

kartais ir pati apsilankau smile.gif  palavinu savo anglu kalbejimo igudzius su internetiniais robotukais smile.gif
*

O kaip tu su to robotuku kalbi? Turėjai omeny jog susirašinėji?
A.U.G.U.S.T.A.
QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2008 03 13, 12:25)
Sveikos,
ir as pradejau tobulinti savo primirsta po studiju laiku anglu kalba:)Siaip mano zinios neblogos,tik pagrindine problema su sneka. blush2.gif Labai noreciau atsiusti kokius audio cd su anglu sneka.Pirma tema skaiciau,bet kazkaip nelabai pavyko is ten kazka atsiust:( buciau dekinga jei kas nurodytu man is kur galima atsisiust audio cd su anglu.Tikrai labai labai reikia.O ir kitiems manau dar karta praverstu ax.gif
*

4u.gif
flooding
na taip rasinejuosi. netiksliai issireiskiau blush2.gif
man irgi praverstu klausymo pratimukai... 4u.gif
A.U.G.U.S.T.A. :pradziai gali pameginti atsisiusti is egzaminu centro 2007m mokyklinio ir valstybinio egzamino klausymo uzduotis ir pameginti padaryti smile.gif vis siokios tokios uzduoteles smile.gif beje, as turiu valstybinio egzamino atsakymus tai jei noresi mielai galesiu parasyti juos cia smile.gif
A.U.G.U.S.T.A.
QUOTE(flooding @ 2008 03 13, 18:30)
na taip rasinejuosi. netiksliai issireiskiau blush2.gif
man irgi praverstu klausymo pratimukai... 4u.gif
A.U.G.U.S.T.A. :pradziai gali pameginti atsisiusti is egzaminu centro 2007m mokyklinio ir valstybinio egzamino klausymo uzduotis ir pameginti padaryti smile.gif  vis siokios tokios uzduoteles smile.gif  beje, as turiu valstybinio egzamino atsakymus tai jei noresi mielai galesiu parasyti juos cia smile.gif
*

Aciu labai uz nebloga minti 4u.gif Manau taip ir padarysiu,o po to kreipsiuos pas tave atsakymu smile.gif
Bet noretusi kazko rimtesni paklausyt po to,ta prasme normaliai mokintis..
flooding
suprantu, nes ir man paciai to norisi smile.gif bet niekur nieko geresnio nerandu verysad.gif
A.U.G.U.S.T.A.
QUOTE(flooding @ 2008 03 13, 18:58)
suprantu, nes ir man paciai to norisi smile.gif  bet niekur nieko geresnio nerandu  verysad.gif
*

Reikia pirmoj temoj ziuret kiek zinau.Bet ten tiek viskoo!kad sunku atrinkti kazka,o tai ka bandziau siusti neparsisiuncia ,reikia viskokiu slaptazodziu,ar galiojimo laikas pasibaige ax.gif
flooding
stai cia taip pat galima tobulinti klausyma http://www.manythings.org/listen/
Papildyta:
http://www.manythings.org/fq/1/6999.html
http://www.manythings.org/fq/d1/
A.U.G.U.S.T.A.
QUOTE(flooding @ 2008 03 13, 20:34)

Aciu tau labai:)Cia tai ko man reikia thumbup.gif
Dinariuke
Čia tie robotukai ir lietuviskai kalba blink.gif
dzamaika
QUOTE(A.U.G.U.S.T.A. @ 2008 03 13, 21:46)
Aciu tau labai:)Cia tai ko man reikia thumbup.gif
*

daugiau tokiu jega
Ramaskyte
Sveikos, jeigu netingėsit - gal galit įmesti nuorodą iš kur siunčiatės programėlę, padedančią susidaryti savo žodynėlį ir iš jo mokintis. Bandžiau eiti į pirmosiose temose nurodytas nuorodas - bet neatidaro sad.gif
zappy
Labukas,norėčiau ir aš kažko naudingo imtis laisvalaikiu,todėl jungiuos prie jūsų,jei priimsit 4u.gif
Su laikų naudojimu yra didelių spragų,o tai pagrindas verysad.gif
flooding
geriausia iseitis norint uzpildyti laiku spragas, tai daryti kuo daugiau ivairesniu gramatikos pratimu smile.gif
FAINulka@
QUOTE(flooding @ 2008 03 21, 17:24)
geriausia iseitis norint uzpildyti laiku spragas, tai daryti kuo daugiau ivairesniu gramatikos pratimu smile.gif
*

lengva sakyti bet sunku padaryti lotuliukas.gif keleta menesiu mastau prisiversti pasikartoti ka moku ir kibti toliau i anglu, kad visiskai nepamirsciau - bet tai ne taip paprasta doh.gif matau kad neprisiversiu tai nors vel prisiverciau parasyneti i kita musu anglu kalbai skrta temele - atgaivinsiu rasybos inias gal.. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramaskyte @ 2008 03 19, 17:10)
Sveikos, jeigu netingėsit - gal galit įmesti nuorodą iš kur siunčiatės programėlę, padedančią susidaryti savo žodynėlį ir iš jo mokintis. Bandžiau eiti į pirmosiose temose nurodytas nuorodas - bet neatidaro sad.gif
*

Internete reiktu paieskot memo booster programeles - jei rasiu nuoroda - imesiu mirksiukas.gif arba brukstelk maila i az is darbinio kompo permesiu pastu....
tingiu
Sveikutes, merginos, emiau ir isdrisau prisijungti prie jusu.. 4u.gif (tikiuosi priimsit i savo rata) ax.gif

Papildyta:
Is tiesu noreciau patarimo... ax.gif
Pradejau lankyti anglu kalbos kursus biggrin.gif , pagal lygio nustatymo testa mane paskyre i intermediate lygi doh.gif Snd buvau pirmoj paskaitoj, bet jauciausi tarsi ne savo vietoj... blush2.gif
universitete mokiausi prancuzu, Anglu mokiausi dar mokykloj ir kaip antra kalba, tai net rimtu pagrindu neturiu, o laiku derinimas tai visai tamsus miskas.... doh.gif
Gal galetumete pasiulyti, kokia literatura kur butu gan glaustai ir aiskiai isdestytos laiku derinimo taisykles blush2.gif
Kazkaip nesinori po pirmos pamokos taip imti ir nuleisti rankas unsure.gif
Pasaulė
QUOTE(tingiu @ 2008 03 21, 23:14)
Gal galetumete pasiulyti, kokia literatura kur butu gan glaustai ir aiskiai isdestytos laiku derinimo taisykles  blush2.gif 
Kazkaip nesinori po pirmos pamokos taip imti ir nuleisti rankas  unsure.gif
*

Visais klausimais visada rekomenduoju Murphy "English Grammar in Use". thumbup.gif Galima parsisiųsti iš kažkelintos temos, tik reikia surinkti bent 10 žinučių pradžiai. mirksiukas.gif
tingiu
Labai ačiū smile.gif

pradžiai bandysiu verstis iš to ką turiu smile.gif , o kai nusipelnysiu, būtinai pasinaudosiu tavo patarimu biggrin.gif
zappy
Norėčiau slaptažodžio blush2.gif
Ramaskyte
QUOTE(FAINulka@ @ 2008 03 21, 22:21)
Internete  reiktu paieskot memo booster programeles - jei rasiu nuoroda - imesiu  mirksiukas.gif arba brukstelk maila i az is darbinio kompo permesiu pastu....
*

Dėkui, FAINulka 4u.gif , laukiu kada eisi į darbą biggrin.gif
Taip pat paprašysiu slaptažodžių nuo šių knygų:

*Penguin English Guides - Test Your Professional English, Business: General
*Penguin English - Professional English Management
*English on Business. Practical English for International Executives

Ir dar blush2.gif : gal žinot kur galima rasti?:

*Market Leader Pre-Intermediate Course Book : Bill Mascull, Christine Johnson, David Cotton, David Falvey, John Rogers, Pamela Pickford, Richard Crowe, Simon Kent

Taip pat domina kitos su vadybos ir ekonomikos kalba susijusios knygos 4u.gif
Daug aš čia noriu doh.gif bet bandysiu sudaryti žodyną būtent šia tematika, jeigu kam reikės - galėsiu pasidalinti ax.gif 4u.gif
Beja, mergaitės, jeigu kuri mokėtės verslo kalbos anglų kalba - gal galite pasidalinti patirtimi - kuri geresnė knyga ir pan? smile.gif
Vlastimila
Sveikos 4u.gif Priimkit ir mane į savo ratelį, vis su priešokiais mokinuosi anglų kalbos smile.gif
zarija
Techniques for Classroom Interaction By Donn Byrne

Gal kas tokia knyga turi... Likciau ne tik dekinga bet ir neskolinga
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.