Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vilnos vėlimo kursai Vilniuj
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Nuo mokslo iki darbo > Kursai
Pages: 1, 2
Padangė
Sveiki
Paskelbiau sita temele nes niekur neradau apie vilnos velimo kursus Vilniuj ax.gif
labai noreciau ismokti nes jau senai gruoziuosi mamyciu sukurtais sedevrais thumbup.gif
tad prasau pasipasakot kur, kokius kursus lanket
kada jie organizuojami , kaip sekesi, kiek kainavo
drinks_cheers.gif
Padangė
nejau niekas nelanket jokiu uzsiemimu ir nieko nezinot blink.gif
Padangė
4u.gif
Padangė
na nejau niekas nieko nezinot?
netikiu g.gif
Liepune
QUOTE(Padangė @ 2008 03 06, 11:14)
na nejau niekas nieko nezinot?
netikiu  g.gif
*

Vilniuje žinau, kad vyksta Žirmūnuose, būna kursai pažengusiems ir pradedantiems, pastarieji kaip tik prasidėjo (įvyko vienas užsiėmimas, iš viso jų būna 5).
Kainos ir kitų subtilybių nežinau, bet, jei įdomu, galiu į a.ž. atsiųsti pačios kursų organizatorės el.pašto adresą 4u.gif
Padangė
QUOTE(lipke @ 2008 03 07, 11:13)
Vilniuje žinau, kad vyksta Žirmūnuose, būna kursai pažengusiems ir pradedantiems, pastarieji kaip tik prasidėjo (įvyko vienas užsiėmimas, iš viso jų būna 5).
Kainos ir kitų subtilybių nežinau, bet, jei įdomu, galiu į a.ž. atsiųsti pačios kursų organizatorės el.pašto adresą 4u.gif
*

aciu butinai kreipsiuos thumbup.gif thumbup.gif
lilu
sveikos
ir aš noriu i tokius kursus,kada vel vyks ir koks tikslus adresas
DOSETH
Sveiki,

Vilnelę veliu 5metus. Vėlimo meno išmokau ne Lietuvoje. Ir vis tobulinuosi užsienyje...
Mano darbus galit pamatyti čiaveltinio dabai
Kursai ir studenčių darbai

Organizuoju vilnos vėlimo kursus įvairių lygių:

Vilnius

1. Smulkusis vėlimas /5val./
2. Smulkusis pagilintas/5val./
3. Vėlimas ant audinio/ nuno-felt 5val./
4. Rankinių vėlimas /besiūlis5val./
5. Rūbų dekoras ir segės gamyba / adatėlės pagalba 4val./
6. tekstilinio paveikslo-kilimėlio gamyba/4val./
7. Pirties kepurių gamyba/besiūlis4val./

Klaipėda

1. Smulkusis vėlimas /5val./
2. Smulkusis pagilintas/5val./
3. Vėlimas ant audinio/ nuno-felt 5val./
4. Rankinių vėlimas /beiūlis5val./
5. Rūbų dekoras ir segės gamyba / adatėlės pagalba 4val./
6. tekstilinio paveikslo-kilimėlio gamyba/4val./
7. Tapkių vėlimas/besiūlis6val/
8. Pagalvėlės gamyba/besiūlis5val./
9. Pirties kepurių gamyba/besiūlis4val./
10. Skrybėlaičių gamyba/5val./

11.Tapyba ant šilko/dėst. Eglė Lapinskaitė/nauja

Smulkesnė informacija ir registacija regina@doseth.com
DOSETH
Nu va ir niekam neidomu rolleyes.gif biggrin.gif
jurgina1975
mane domina tapyba ant šilko? ar galima tik i juos uzsirasyti? gal kada bus organizuojami Vilniuje?
ideja Fix
QUOTE(lilu @ 2008 05 03, 00:34)
sveikos
ir aš noriu i tokius kursus,kada vel vyks ir koks tikslus adresas
*

Sveiki, veltinio kursų grupės renkamos kas mėnesį. Vyksta žirmūnuose, kursus veda tekstilininkė. ax.gif

PRADEDANTIEMS
Kursų trukmė: 5 užsiėmimai po 2 h.

Kursai skirti pradedantiems. Mokysitės vėlimo pagrindų bei technikos subtilybių. Užsiėmimuose išmoksite šlapio ir sauso (adatomis) vėlimo technikų,
susikursite originalių interjero detalių,
bei aksesuarų sau ir kitiems.

Grupės renkamos kas mėnesį.

Registracija į kito mėnesio kursus vyksta iki RUGSĖJO 28 D.

INDIVIDUALIOS GRUPĖS
Norite išmokti konkrečios vėlimo technikos, smagiai ir kūrybingai praleisti laiką su draugų kompanija ar darbo kolektyvu, originaliai atšvęsti mergvakarį !?
Kviečiame užsisakyti individualius vėlimo kursus ar viena veltinio pamoką.
(Grupėje ne mažiau 5 dalyvių).

jolitka@yahoo.com
o kokia kaina, gal zinote smile.gif?

QUOTE(ideja Fix @ 2008 09 08, 15:06)
Sveiki, veltinio kursų grupės renkamos kas mėnesį. Vyksta žirmūnuose, kursus veda tekstilininkė. ax.gif
PRADEDANTIEMS
Kursų trukmė: 5 užsiėmimai po 2 h.

Kursai skirti pradedantiems. Mokysitės vėlimo pagrindų bei technikos subtilybių. Užsiėmimuose išmoksite šlapio ir sauso (adatomis) vėlimo technikų,
susikursite originalių interjero detalių,
bei aksesuarų sau ir kitiems.

Grupės renkamos kas mėnesį.

Registracija į kito mėnesio kursus vyksta iki  RUGSĖJO 28 D.
INDIVIDUALIOS GRUPĖS
Norite išmokti konkrečios vėlimo technikos, smagiai ir kūrybingai praleisti laiką su draugų kompanija ar darbo kolektyvu, originaliai atšvęsti mergvakarį !?
Kviečiame užsisakyti individualius vėlimo kursus ar viena veltinio pamoką.
(Grupėje ne mažiau 5 dalyvių).
*

ideja Fix
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2008 09 10, 14:54)
o kokia kaina, gal zinote smile.gif?
*

nusiunčiau info į až 4u.gif
lilu
sveiki

o gal galima gauti tikslesne informacija apie kursus?
ideja Fix
QUOTE(lilu @ 2008 09 15, 09:14)
sveiki

o gal galima gauti tikslesne informacija apie kursus?
*

lilu, nusiunčiau info į až, bet kažkaip ne iš pirmo karto pavyko. Jei negausit žinutės parašykit. 4u.gif
edikun
As irgi noreciau i tokius kursus.
ideja Fix
QUOTE(edikun @ 2008 09 22, 15:02)
As irgi noreciau i tokius kursus.
*

EDIKUN

JUMS TAIP PAT VISĄ INFORMACIJĄ IR KONTAKTUS NUSIUNČIAU Į AŽ.
LAUKSIM PRISIJUNGIANT. mirksiukas.gif
Izabele
O kainos kodel neviesinat? Gal ir vaikus velti mokot?
ideja Fix
QUOTE(Izabele @ 2008 09 22, 22:03)
O kainos kodel neviesinat? Gal ir vaikus velti mokot?
*

Taip yra kursai pradinukams ir į vakarinius kursus mamytės ateina su vaikučiais.
saldainiuke
As irgi labai noreciau 4u.gif
ideja Fix
QUOTE(saldainiuke @ 2008 10 17, 16:00)
As irgi labai noreciau 4u.gif
*

nusiunčiau detelesnę informaciją į až apie kito mėnesio grupės registraciją. mirksiukas.gif
RYBKA
Sveikutės,

mane irgi domina informacija apie vėlimo kursus, laiką biggrin.gif , nes kiek radau tai vis laikas netinkamas, o labai norisi blush2.gif
ideja Fix
QUOTE(RYBKA @ 2008 10 29, 17:40)
Sveikutės,

mane irgi domina informacija apie vėlimo kursus, laiką biggrin.gif , nes kiek radau tai vis laikas netinkamas, o labai norisi blush2.gif
*

Laikas derinamas su užsiregistravusiais dalyviais. O kas nori prisijungti į lapkričio mėn. užsiėmimus registracija vyksta iki spalio 30 d. ax.gif
RYBKA
Užsiregistravau, o laiko taip ir nesuderimo blink.gif Tai kaip čia dabar verysad.gif
Papildyta:
laukiu, laukiu g.gif g.gif , nieks nederina doh.gif
ideja Fix
QUOTE(RYBKA @ 2008 11 04, 22:58)
Užsiregistravau, o laiko taip ir nesuderimo blink.gif  Tai kaip čia dabar verysad.gif
Papildyta:
laukiu, laukiu g.gif  g.gif , nieks nederina doh.gif
*

Sveiki,

niekur nedingom, tik per šventes vis negalėjau susisiekti su dviem užsiregistravusiom merginom blush2.gif vis delsė su atsakymu. doh.gif Smulkesnę informaciją parašiau į až . 4u.gif
Jau tos šventės visus planus sumaišo.
Nattaly
Sveiki,

Noriu ir as registruotis i tuos kursus. Ideja Fix, atsiuskite man info su adresu, kainomis ir kursu grafikais.
Dekoju ir laukiu.
ideja Fix
QUOTE(Nattaly @ 2008 11 22, 02:19)
Sveiki,

Noriu ir as registruotis i tuos kursus. Ideja Fix, atsiuskite man info su adresu, kainomis ir kursu grafikais.
Dekoju ir laukiu.
*

Nusiunčiau visą informaciją į až. mirksiukas.gif Galite registruotis tik į gruodžio mėnesio grupę, nes lapkričio grupelės užsiėmimai jau į pabaigą. 4u.gif
Ice*tea
QUOTE(Nattaly @ 2008 11 22, 01:19)
Sveiki,

Dekoju ir laukiu.
*

Sveiki,

mane taip pat domina informacija apie kursus... 4u.gif
MikaPuk
Laba diena,

papasakokite placiau apie siuos velimo kursus ir man, kada organizuojama sekanti grupe, kiek susirenka zmoniu, kada vyksta, kur vyksta , kiek uzsiemimu ir apie ka, na ir zinoma kaina, tiesa kaip su medziagom ar vikuo aprupinate ar reikia paciai atsinesti g.gif Labai lauksiu info, ACIU , IKI
ideja Fix
QUOTE(MikaPuk @ 2008 12 08, 16:24)
Laba diena,

papasakokite placiau apie siuos velimo kursus ir man, kada organizuojama sekanti grupe, kiek susirenka zmoniu, kada vyksta, kur vyksta , kiek uzsiemimu ir apie ka, na ir zinoma kaina, tiesa kaip su medziagom ar vikuo aprupinate ar reikia paciai atsinesti g.gif Labai lauksiu info, ACIU , IKI
*

Išsamią informacija nusiunčiau į až. Jau dabar galima registruotis į sausio mėnesio kursus.

Gražių švenčių! 4u.gif
aurazija
Mane taip pat domintu visa informacija apie kursus,
is ankso aciu:)
MikaPuk
Sveiki, gavau info apie kursus, bet be jokiu kontaktu, atsakiau i AZ, kad noriu registruotis irgi tyla, merginos kaip pasigauti idejaFix???
bagyra13
Laba diena,

As irgi noreciau uzsirasyti i velimo kursus, ar galetumete atsiusti visa info i az. Aciu

ideja Fix
QUOTE(MikaPuk @ 2008 12 12, 11:40)
Sveiki, gavau info apie kursus, bet be jokiu kontaktu, atsakiau i AZ, kad noriu registruotis irgi tyla, merginos kaip pasigauti idejaFix???
*

Sveiki,
visom atsakiau į až. O MikaPuk jūsų laiškučio apie ragitraciją negavau, niktės gavau. g.gif . Nusiunčiau kontaktus lauksiu laiškučio.
agnuta
o gal kas nors atsiliepimu apie lankytus kursus galetu parasyti? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ideja Fix @ 2008 12 15, 11:22)
Sveiki,
visom atsakiau į až. O MikaPuk jūsų laiškučio apie ragitraciją negavau, niktės gavau. g.gif . Nusiunčiau kontaktus lauksiu laiškučio.

as irgi noreciau visos informacijos apie velimo kursus 4u.gif
Gitm
Sveiki, aš taip pat norėčiau išsamios informacijos apie kursus į AŽ. Iš anksto dėkoju smile.gif
ataner.s
Ir aš norėčiau išsamios informacijos apie kursus į AŽ. Aciu aciuks.gif
ideja Fix
QUOTE(ataner.s @ 2009 01 05, 17:35)
Ir aš norėčiau išsamios informacijos apie kursus į AŽ. Aciu  aciuks.gif
*

Paprašyta - padaryta! mirksiukas.gif
spalvotisapnai
Sveikos, mane irgi domina velimo kursai. Aciu uz info smile.gif
DOSETH
vėlimo kursai
uogytee
Sveikos. noreciau ir as issamesnes informacijos apie kursus, o taipogi kainu smile.gif
bim
ir as norieciqu platesnes info apie kursiukus ir juo kainas!
Vanity*Fair
Mane taip pat domina vėlimo kursai Vilniuje (pageidautina ne darbo metu biggrin.gif )
Lauksiu info až 4u.gif
Spice
QUOTE(ideja Fix @ 2009 01 05, 18:17)
Paprašyta -  padaryta! mirksiukas.gif
*

As taip pat noreciau informacijos apie velimo kursus, lauksiu info.
ideja Fix
QUOTE(Spice @ 2009 03 20, 18:57)
As taip pat noreciau informacijos apie velimo kursus, lauksiu info.
*

informacija jau nusiunčiau. 4u.gif Jei negausit brukštelkit. mirksiukas.gif
Pieva*
Laba diena, norėjau sužinoti, ar nestuke.gif gali užsiimti vėlimu? (Pamaniau, gal ten naudojami kokie chemikalai?) Ir kokių reikėtų užsiėmimų, jei šiuo metu mane domintų tik kaip išmokti pasigaminti kūdikio batukus?
ideja Fix
QUOTE(egleegle @ 2009 04 09, 15:53)
Laba diena, norėjau sužinoti, ar  nestuke.gif gali užsiimti vėlimu? (Pamaniau, gal ten naudojami kokie chemikalai?) Ir kokių reikėtų užsiėmimų, jei šiuo metu mane domintų tik kaip išmokti pasigaminti kūdikio batukus?
*

Vėlimu užsiimti gali jei nėra alergiška vilnai.( čia kaip ir su maistu smile.gif tiesiogiai vėlimui naudojamos priemonės: dažyta vilna ( perkama iš parduotuvės, ji jau būna nudažyta cheminiais dažais, tokiais dažais dažomi ir visi mūsų drabužiai bei mezgimo siūlai)ir karštas vanduo su muilu. Kiek buvo nėštukių visoms puikiai sekėsi, tik gal ilgiau užtrukdavo suvelti, nei kitoms dalyvėms tongue.gif
Norint išmokti nusivelti tik batukus reikėtų tik vieno užsiėmimo, geriausiai būtų susiorganizuoti keliems dalyviams ir užsisakyti pamokėle konkrečiai batukų vėlimui. 4u.gif
Pieva*
Ačiū 4u.gif Tik bendraminčių rasti sunku: trukdo arba darbai, arba paprasčiausias interesų nesuderinamumas...

QUOTE(ideja Fix @ 2009 04 12, 21:30)
Vėlimu užsiimti gali jei nėra alergiška vilnai.( čia kaip ir su maistu smile.gif tiesiogiai vėlimui naudojamos priemonės: dažyta vilna ( perkama iš parduotuvės, ji jau būna nudažyta cheminiais dažais, tokiais dažais dažomi ir visi mūsų drabužiai bei mezgimo siūlai)ir karštas vanduo su muilu.  Kiek buvo nėštukių visoms puikiai sekėsi, tik gal ilgiau užtrukdavo suvelti, nei kitoms dalyvėms tongue.gif
Norint išmokti nusivelti tik batukus reikėtų tik vieno užsiėmimo, geriausiai būtų susiorganizuoti keliems dalyviams ir  užsisakyti pamokėle konkrečiai batukų vėlimui. 4u.gif
*

ideja Fix
QUOTE(egleegle @ 2009 04 13, 14:57)
Ačiū 4u.gif Tik bendraminčių rasti sunku: trukdo arba darbai, arba paprasčiausias interesų nesuderinamumas...
*

Tada siūlyčiau susitarti dėl individaualios pamokėlės. 4u.gif
zave
Vėlimo kursai Vilniuje
Kursai vyksta kartą per savaitę vakarais, 18 val.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.