Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Siuvimo kursai
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Nuo mokslo iki darbo > Kursai
Vėjuota
Ar yra, ar tik privačiai galima mokytis pas kokį žmogų? gal kas žinot? 4u.gif
siule
QUOTE(Vėjuota @ 2008 04 24, 16:26)
Ar yra, ar tik privačiai galima mokytis pas kokį žmogų? gal kas žinot?  4u.gif
*

Negirdejau apie jokius siuvimo kursus, tikriausiai tik privaziai galima blink.gif
brigita123
noreciau lankyti siuvimo kursus privaciai Kaune, gal zinote kur?
*Voriukas*
Vilniuje eikit dirbti i Lelija, ten nemokamaj apmokis. biggrin.gif
limfa
Sveikos, ziauriai domina siuvimo kursai, nusipirkau siuvimo masina, kazka bandau bandau...bet ne viskas jau taip paprasta. Pagalvojau, kad reikia ismokti kaip pasidaryti iskarpas ir pan.

Jei turite kokiu geru pasiulymu, prasau man parasyti kontaktus jzrose.aksesuarai@gmail.com

Aletheia
Prieš keletą metų lankiau siuvimo-modeliavimo kursus Jasinskio g. Vilniuj. Ta siuvykla buvo įsikūrus berods Naujamiesčio moksleivių namuose. Dabar gerai neprisimenu namo numerio, bet reikėdavo eiti pro bromą, esančią netoli buvusio "Muzikinio Angaro". Gal ir dabar ten organizuojama kas nors panašaus? g.gif
Krissstina
Gal kas zinot, kur galima eiti i siuvimo kursus kaune?
mmeda
As ir noriu ismokti siuti! Jei viskas gerai, ir ta krize dar labiau neprispaus, labai noreciau kokiu kursu ar pamoku ilgais rudens ir ziemos vakarais... smile.gif
angeliuxe
as taip pat labai norėčiau lankyti siuvimo kursus Kaune 4u.gif
guxe
Siuvimo kursus nebrangiai organizuoja čia. smile.gif
cherrymint
gal kas ka turit patarti siauliuose?
rackiene
O klaipėdoje yra kaži ? g.gif
sticho
Atgaivinu truputi tema - gal kas uzmate siuvimo kursus Kaune? bigsmile.gif juk siais krizes laikais turetu buti visai paklausus kursai bigsmile.gif
guxe
Sveikos merginos,

Labai sauniai siuvimo kursus organizuoja cia smile.gif uzsiemimai vyksta netgi uzsirasius vienam zmogui! Beto, jei netinka laikas, nurodytas kursu tvarkarastyje, galime jiems pasiskambinti ir susitarti su destytoja del individualaus laiko. smile.gif super!
sticho
Ir kodel viskas tik Vilniuje g.gif
daivalaura
QUOTE(Krissstina @ 2009 06 04, 14:32)
*

Papildyta:
QUOTE(sticho @ 2009 09 06, 21:20)
Ir kodel viskas tik Vilniuje  g.gif
*

Sveiki!
Apsilankykite mano puslapyje www.siuvimokursai.lt
Jei patiks,lauksiu zinutes ir mielai atsakysiu i visus klausimus.
Papildyta:
QUOTE(Krissstina @ 2009 06 04, 14:32)
*

Sveiki!
Apsilankykite mano puslapyje www.siuvimokursai.lt
Jei patiks,lauksiu zinuciu su klausimais ir mielai atsakysiu!
guxe
Ojei daivalaura, kaip cia pas Jus sudetinga, net puse metu g.gif tai cia jau profesionales siuvejas ruosiate? Man tai labai patiko cia smile.gif - ateini, ismoksti pradmenis, o poto vos ne individualiai su destytoja deriniesi, ka dar nori pasisiut - ar kelnes ar sijona ar pagal savo zurnalus kanors. Nera jokio isipareigojimo siutis vis naujus daiktus, jei nenori. Lankai tiek, kiek pati nusprendi, kad tau idomu ir tiek kiek... gali tam pinigeliu skirti biggrin.gif
vikaakiv
QUOTE(rackiene @ 2009 07 12, 00:54)
O klaipėdoje yra kaži ?  g.gif
*

Man tai pat labai domina siuvimo-modeliavimo kursai. Pati siuti moku, ir kartais tenka kazka pataisyti pazystamiems, bet noriu to pazymejimo ir daugiau ziniu. Zinau tik, kad verlo ir pasllaugu mokykloje galima baigti tokia specialybe, bet gal kas rengia tokius kursus su pazymejimu isdavimu?
jolaxus
įkišiu trigrašį, kad jau netyčia pro šalį ėjau, nes paskaitinėjau ir minčių kilo ax.gif
esu lankiusi siuvimo kursus seniai seniai studijų metais Kaune, tai buvo apie 1990-uosius, kursai vyko kažkur Vilijampolėj, ten tokie dideli pastatai, dabar nė neprisimenu, gal ten kokia siuvimo įmonė buvo g.gif kursai vyko irgi gan ilgai, tikrai ne vieną mėnesį, tačiau tikrai buvo vertingi, nes mus gana stipriai "spaudė", būdavo paskirtos užduotys ką kuriai pamokai padaryti, mokė įvairias siūles, užsegimus, ypač daug dėmesio skyrė galutinei siuvinio apdailai, įvairių apykaklių, rankovių, visokiausių drapiruočių, įvairių kišenių siuvimui. Per visus kursus pasiuvom gal tris savo dydžio daiktus atsiskaitymams, o kaip tarpines užduotis siūdavom mini modeliukus, tokius pagal mastelinę liniuotę sumažintų išmatavimų, kur reikėdavo "išlaižyti" kiekvieną siūlę, nes tikrindavo labai priekabiai. Tiesa, iškarpas darėm irgi sumažintas ant mastelinio popieriaus bet tik pagal savo išmatavimus, turiu ir dabar visą segtuvą pilną įvairių iškarpų: sijonai įvairaus kirpimo, palaidinės, apykalės, liemenės ir t.t. Neužsiėmėm iškarpų perkėlinėjimu iš žurnalų, mokė mus siuvimo nuo nulio - nuo išmatavimų nuėmimo iki brėžinio padarymo, sumodeliavimo, perkėlimo ant audinio, ir t.t. Ypač man patiko modeliavimo pamokos, kuomet labai nustebau, kaip lengvai vienur prakirpus kitur suglaudus galima gauti visai kitokio stiliaus siuvinį. Žodžiu, kursus lankiau tik dėl savęs, niekad niekur nedirbau su siuvimu susijusio darbo, tačiau jie man labai patiko ir davė daug naudos, pasisiuvau ne vieną daiktą ir sau ir vaikams, netgi paltą buvau įsidrąsinusi ir pasisiuvusi biggrin.gif
O dėl tų kursų, kur aukščiau merginų buvo įdėtos nuorodos, tai sakyčiau ten visai skirtingo turinio tie kursai ir nėra ką lyginti. Suprantu, kad kai kas neturi drąsos savarankiškai imti burdą į rankas ir bandyti siūti, reikia, kad kas už rankos pavedžiotų, tačiau yra ir tokių, kam rūpi daug gilesni dalykai. Renkantis siuvimo kursus šiais laikais, siūlyčiau labai gerai pasigilinti į siūlomą programą ir pačiai sau atsakyti į klausimą ko siekiu ir kaip panaudosiu įgytą patirtį. Jei norėčiau tik įsidrąsinti dirbti su siuvimo mašina ir vėliau ją išsitraukti norėdama apsiūti paklodę ar rankšluostį, susiūti prairusią kelnių siūlę arba pasisiūti sijonuką su gumyte ar kokį nesudėtingą dalykėli pagal gana tobulas burdos iškarpas, tai eičiau trumpiausiu ir greičiausiu keliu... Bet jei planuočiau tikrai tobulėti kaip siuvėja, siūti sau ir šeimai rimtesnius daiktus, gal net kada nors imtis užsakymų ir t.t., tuomet tikrai investuočiau į rimtus kursus su išplėsta programa, kad baigus ne tik nebijočiau siuvimo mašinos biggrin.gif bet ir galėčiau drąsiai pati sau pasakyti, kad turiu tikrai gerus pradmenis thumbup.gif
sorry, gal per daug įsijaučiau, tiesiog prisiminimai subujojo biggrin.gif
Marianna
QUOTE(vikaakiv @ 2010 02 07, 19:42)
Man tai pat labai domina siuvimo-modeliavimo kursai. Pati siuti moku, ir kartais tenka kazka pataisyti pazystamiems, bet noriu to pazymejimo ir daugiau ziniu. Zinau tik, kad verlo ir pasllaugu mokykloje galima baigti tokia specialybe, bet gal kas rengia tokius kursus su pazymejimu isdavimu?
*

Darbo birža nemokamai siūnčia į tokius kursus bedarbius, bet galima mokytis ir už pinigėlius - taip bus greičiau. Tad ir gausit kvalifikacijos pažymėjimą. rolleyes.gif
guxe
QUOTE(Marianna @ 2010 02 13, 17:45)
Darbo birža nemokamai siūnčia į tokius kursus bedarbius, bet galima mokytis ir už pinigėlius - taip bus greičiau. Tad ir gausit kvalifikacijos pažymėjimą. rolleyes.gif
*

Darbo birza apmoka kursus, bet kai susirandi darba, turi jai pinigus uz tuos kursus grazinti.
Marianna
QUOTE(guxe @ 2010 02 21, 14:51)
Darbo birza apmoka kursus, bet kai susirandi darba, turi jai pinigus uz tuos kursus grazinti.
*

Darbo birza kursus apmoka tik bedarbiams/ dar ir moka stipendija, o jeigu pats eini i kursus, tai pats iskart ir moki. Tad nekalbekit nesamoniu - nedezinformuokit !
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.