Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: mokykimes prancuzu kalbos internetu
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Nuo mokslo iki darbo > Kursai
Pages: 1, 2
lakunozmona
sveiki,

senai svajoju pramokti prancuzu kalbos.kaip tik siuo metu auginu mazyli,todel vakarais laiko siek tiek galiu skirti pasedejimui prie kompiuterio.aisku i kursus istrukti tikrai kol kas sansu nera.gal patartumet nuo ko pradet?gal zinote programas internete,kuriu pagalba bent pradet galeciau?

dekui
Turkish
Na reikia naudotis google teikiamais malonumais, suvesti kažką panašaus į free french lessons ar pan.
Asmeniškai pati mokausi šios kalbos, ir tikrai ne pro šalį būtų papildomai pasimokyti, tai kad viena nesijaustum - galėčiau prisijungti wink.gif
Ką išmoksi ant kupros nenešiosi, kaip sakoma
Fraise
Kiek aš pamenu... rolleyes.gif

www.LearningFrench.TV
http://www.france-pub.com/french/

Svarbiausia žinojau tikrai daugiau biggrin.gif
Manau geriausia google pasinaudok, atrasi kažką sau naudingo mirksiukas.gif

Turkish
O tu neprisijungsi? ax.gif
Fraise
Tu čia manęs klausi? biggrin.gif blush2.gif
Turkish
Na kaip matai nelabai kas daugiau su manim šneka tai taip, tau biggrin.gif
Fraise
biggrin.gif

Tai žinoma. 4u.gif
Ajira
manyciau cia gera pradzia butu http://www.youtube.com/watch?v=fh6XyI6fNbU smile.gif
Turkish
Fraise - tu jau kiek pažengusi?
vilmosius
QUOTE(Partena @ 2008 07 07, 19:13)
Fraise - tu jau kiek pažengusi?
*

man ir idomu ismokti sita kalba bigsmile.gif
kaliope
Sveikos,
tiesa sakant as ir ruosiuosi savarankiskai pramokti sia kalba (bent jau elementaru pagrinda)..Truputi lankiau pries kokius 2 metus 1 lygio kursus, bet, toliau nieko nedariau, tai viskas ir uzsimirso... Kazkaip labai manau, kad svarbu yra girdeti ta kalba, tai ta proga uzsipirkau tokia knyga su CD, tai bandysiu prisiruosti tobulintis smile.gif
Turkish
gerai padarei nusipirkusi. apskritai yra geras būdas investuoti pinigus į svajojimą dalyką, kuo didesni pinigai - tuo geriau, tada jei svajonės atšoks, bus tiesiog gaila išleistų pinigų, ir mokysies toliau ! smile.gif
lakunozmona
dekui uz patarimus nuo ko galima butu pradeti...
ir prisijungiancius taip pat saunu matyt...
siek tiek jau narsiau internete ir si ta radau.Taigi pradedu narsyti prancuzu kalbos platybes...smile.gif
camarada
Sveikutės.

LAbai noriu ir aš prisijungti prie jūsų. Gal galite kokią nuorodėlę į prancūzų kalbą parašyti. Anglų nemoku visai. blush2.gif
Sypsenele :)
Manau, kad visoms norincioms mokyts labai praverstu pasiskaityti sia tema:
http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=113740

Sekmes 4u.gif
Chippie
Sveikos,

galiu parekomenduoti sita puslapi http://www.francaisfacile.com/

as ten pat mokausi anglu kalba. Prancuziskai laisvai kalbu, tai man neaktualu. Bet jei mokymo principai tie patys kaip ir anglu, tai turetu pagebeti.

Sekmes
Jonozmona
QUOTE(lakunozmona @ 2008 07 17, 02:01)
dekui uz patarimus nuo ko galima butu pradeti...
ir prisijungiancius taip pat saunu matyt...
siek tiek jau narsiau internete ir si ta radau.Taigi pradedu narsyti prancuzu kalbos platybes...smile.gif
*

sveikos 4u.gif
man tai didelė gėda, kad visiškia užmiršau prancūzų kalbą blush2.gif vidurinėje ją mokiausi, universitete, ir visai geria sekėsi, knygas skaičiau, su prnacuzų konsultnatais susiklabėdavau ax.gif bet laikas ėjo, kkalbos visiškia nevartojau...dabar dukrytę auginu ir gėda kad nemoku nė vienos užsienio klabos normaliai blush2.gif vyrui jau ausis išūžiau, aną vasarą prancūzų knygyne senamiesty knygą nusipirkau, vyras žodyną padovanojo, sakiau viskas , dekrete sėdėsiu ir skaitysiu bet blush2.gif
kaip susiimti ir atgaminti savo žinias g.gif
SuperMeska
Jei jau turite kazkokius pradmenis, tai visai nieko puslapiukas yra http://www.bonjourdefrance.com Ten aisku viskas prancuziskai, patogus zodynelis su paveiksliukais. Paspaudi ir paraso bei istaria ta zodi. Galite pasirinti savo lygi. Sekmes mokantis! Svarbiausia didelis noras ir uzsispyrimas smile.gif
Bianco
Gal padėsiu kam nors. ;]
www.erdvese.org mačiau prancūzų kalbos programą . Užėma kelis Gigabaitus ,bet rašė ,kad visiškai nuo nulio ten mokina.
Jei kas mokinsitės tai pasiieškokit ten . [ man tą puslapį blokuoja ,tai negaliu padėt ]
intentar
Prisižadėjau sau, kad kai tik turėsiu šiek tiek laisvo laiko pradėsiu savarankiškai mokintis prancūzų kalbos. clap.gif Jei kas nors dar žinote kokių naudingų puslapių, būčiau dėkinga smile.gif
nicox
QUOTE(SuperMeska @ 2008 10 10, 14:30)
Jei jau turite kazkokius pradmenis, tai visai nieko puslapiukas yra http://www.bonjourdefrance.com
*

as kai mokinaus prancuzu, tai daznai situo puslapiu naudodavaus. Labai man jis padejo thumbup.gif
Persikele
Sveikutes,
ar randat laiko pasimokyti kalba? rolleyes.gif
Nusipirkau knygute "Prancuzu kalba per 30 dienu", aisku net nesitikiu, kad ismoksiu per 30 dienu (reiketu daugiau nieko neveikti visa diena tik mokytis), bet man patiko, jog sudeti visi pagrindai - paprastai ir aiskiai. Manau, kaip pirmam zingsniui bus thumbup.gif
Dovile B.
Sveikos,
prancuzu kalba mano svajone ,kurios niekaip neprisiverciu ismokti doh.gif noreciau pramokti be kursu, o pati, bet problema, kad nezinau kaip tarti zodzius. Gal yra internete koks psl kuriame butu zodynas su tarimu?
Gal dar yra internete prancuzu kalba paaiskinta lietuviskai? blush2.gif
SuperMeska
QUOTE(Dovile B. @ 2008 12 09, 15:56)
Sveikos,
prancuzu kalba mano svajone ,kurios niekaip neprisiverciu ismokti  doh.gif  noreciau pramokti be kursu, o  pati, bet problema, kad nezinau kaip tarti zodzius. Gal yra internete koks psl kuriame butu zodynas su tarimu?
Gal dar yra internete prancuzu kalba paaiskinta lietuviskai? blush2.gif
*

Jei neturi jokiu pradmenu, tai sunkoka bus savarankiskai mokytis. Gali iskalti kai kuriuos zodzius, bet nebusi tikra, ar teisingai juos istari. Tai siuo atveju reiketu klausyti audio irasu ir kartoti. Tokiu dalykeliu tikrai galima surasti internete.
Lietuvisku mokomuju puslapiu, jei neklystu, nera. Yra anglisku, kur mokoma prancuzu kalbos ir paaiskinama gramatika.
ramiai!
Kviečiu kaunietes susitikti ir mokytis kartu. Aš studijavau prancūzų k., bet esu nestuke.gif , tad teko studijas mest. Tik nenoriu nutraukt, kviečiu mokytis savarankiškai. 4u.gif
BOLEYN
Sveikutės 4u.gif Išmokti prancūzų kalbą mano sena svajonė, tik kad niekaip neprisiversdavau prie jos pasėdėti blush2.gif Dabar pradėjau nuo vaikiškos laidelės BBC MUZZY French biggrin.gif Prie to paties nusipirkau knygą su CD diskais, kaip sakant reikia griebti jautį už ragų. Jungiuosi į jūsų kompaniją drinks_cheers.gif
Glory
Sveikos smile.gif Laaaabai man jau grazi prancuzu kalba wub.gif Noreciau ateity ja kada ismokti. O dabar man reiketu labai vienos jusu paslaugeles - kaip prancuzu kalba skamba "Kas taves nenuzudo, padaro stipresniu"?
Glory
Ku-ku smile.gif Ar niekas nezino kaip tai pasakyti? Labai reikia ax.gif
Maar
QUOTE(Glory @ 2009 05 02, 19:52)
Ku-ku smile.gif Ar niekas nezino kaip tai pasakyti? Labai reikia ax.gif
*

Qui ne vous tue pas - vous rend plus fort.
Prancuzu kalbos nezinau, tarp kitko nei zhodzhio
Glory
Labai dekui tau, Maar smile.gif)
Fraise
Jungiuosi, jei temelė gyva biggrin.gif 4u.gif
Fraise
Keliu temą 4u.gif
Fraise
4u.gif
SuperMeska
Na ziuriu, kad vienetai cia musu, prancuzu kalbos myletoju g.gif O be reikalo biggrin.gif
Akra
Per vasara ir as ketinu bent siek tiek pramokti. Ziuresim kaip cia viskas gausis.
i3rigita
Sveiki , aš mokykloje mokausi prancūzų smile.gif (net nežinau ar tai galima pavadinti mokymusi) kažkaip noriu išmokti daugiau , nes per 4 metus atrodo išmokau visai nedaug smile.gif jungiuosi i jūsų kompaniją

Akra o kaip tu ketini pramokti? smile.gif
Akra
QUOTE(i3rigita @ 2009 06 16, 22:23)
Akra o kaip tu ketini pramokti? smile.gif
*

Visagalio interneto pagalba smile.gif Zinoma nieko rimto nesitikiu, bet ir prancuzu noriu ismokt ( tiksliau bent kazka suprast) grynai savo malonumui, o gal kada ir pravers kur. smile.gif
i3rigita
O Akra tu kažkiek moki ar nuo pradžių pradėsi? smile.gif
Akra
QUOTE(i3rigita @ 2009 06 17, 22:02)
O Akra tu kažkiek moki ar nuo pradžių pradėsi? smile.gif
*

Viska nuo pradziu. Va dabar jau skaicius zinau ir labai smagu per tv ka nors zinomo isgirst. biggrin.gif Kadangi tu jau moki tai padek su r raide susidraugaut. Pasidariau isvada, kad reik vietoj r ch sakyt. Kazkaip panasiai tada skamba.
i3rigita
Sveiki , nežinau ar kas nors jau buvo idėjęs šitą puslapį bet aš įdėsiu wink.gif

http://www.languageguide.org/francais/
Fraise
Oo atgijo tema! bigsmile.gif biggrin.gif
Sveikos mergaitės 4u.gif
i3rigita
Sveika smile.gif
Aš dabar užsakiau prancūzišką knygą smile.gif Tai skaitysiu ir versiuos kartu smile.gif
SuperMeska
QUOTE(i3rigita @ 2009 06 26, 09:52)
Sveika smile.gif
Aš dabar užsakiau prancūzišką knygą smile.gif Tai skaitysiu ir versiuos kartu smile.gif
*

Ir kokia knyga skaitysi? smile.gif
Skaitymas is tiesu labai praturtina, daug nauju zodziu galima ismokti. Tik as rinkdavausi siuolaikiniu autoriu knygas. O va paskutiniu metu kazkaip apleidau prancuzu kalba, jauciu, kaip pasimirsta.
Fraise
QUOTE(i3rigita @ 2009 06 26, 09:52)
Sveika smile.gif
*

O kaži LT nebūtų galima kur rast? g.gif (čia aš sau)
SuperMeska
QUOTE(Fraise @ 2009 06 26, 15:33)
O kaži LT nebūtų galima kur rast?  g.gif (čia aš sau)
*

Ta prasme LT nusipirkt prancuzisku knygu? Ju galima isigyti Vilniaus prancuzu kulturos centre esanciame knygyne. Bent jau anksciau buvo ten knygynas, nebent dabar kazkas pasikeite. Arba kitas variantas - isigyti kulturos centro skaityklos abonementa mirksiukas.gif
Fraise
Dėkui, reikės pasidomėti smile.gif
Akra
O gal yra internete kokiu knygu parsisiust, o is vis geriausia butu vadoveli parsisiust smile.gif Bet net pavadinimu nezinau, gal rasciau per zmule ka nors..... g.gif
SuperMeska
QUOTE(Akra @ 2009 06 26, 20:38)
O gal yra internete kokiu knygu parsisiust, o is vis geriausia butu vadoveli parsisiust smile.gif Bet net pavadinimu nezinau, gal rasciau per zmule ka nors..... g.gif
*

Na kazin ar tokiu gerybiu galima rasti nemokamai g.gif
Filmu tai tikrai galima parsisiusti, bet vadoveliu tai abejoju. Gali pabandyti rasyti "francais", jei ka rasi - pranesk bigsmile.gif
i3rigita
Yra dar tas knygynas smile.gif ir bibliotekos pilnos prancūziškų knygų , bet aš užsisakiau tokią kurios jie neturėjo smile.gif
Fraise
QUOTE(Akra @ 2009 06 26, 20:38)
*

Torentuose turėtų būti.

O js merginos kurios savarankiškai mokotės, perkat ar siunčiatės kursinius vadovėlius?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.