Šiaip Kaune tai šio malonumo moko Lengvoios pramonės mokykla ar kažkas panašaus. Pati prieš ketverius metus buvau įstojusi (na, pačios suprantate, koks tas stojimas į "profkę"

) į hihieninės kosmetikos specialybę. Ten moko visko, kas aktualu kosmetikei-manikiūrininkei: masažo, valymo, makiažo, manikiūro ir dar begalę kitų naudingų dalykų, žodžiu, visko nuo "A" iki "Z". Deja, man nebuvo lemta net pradėti mokytis šioje mokykloje, pasikeitė planai, tai ir atsiėmiau dokumentus. Kaunietėms, turinčioms laisvo laiko ir atliekamų pinigėlių, visai rekomenduočiau. Na, gal tai ir nėra kursai, nes mokslas tęsiasi 2 metus, kaina tiems dvejiems meteliams - 2000 Lt (bent jau tada buvo, gal dabar brangiau), bet, manau, čia įgytos teorinės žinios ir praktika atstoja visus kitus vos porą mėnesių trunkančius kursus, už kuriuos tenka "suploti" nerealias sumas. Beje, berods, yra ir vakarinės bei neakivaizdinės studijos, jei ką. Man asmeniškai labai patiktų kasdien lankyti grožio mokyklą ir kuo ilgiau, tuo geriau

, jei, žinoma, turėčiau tam laiko, gyvenčiau Kaune (nors yra ir "barakai") ir turėčiau pakankamai pinigėlių