Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mokykimės anglų kalbos savarankiškai - 5
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Nuo mokslo iki darbo > Kursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Pasaulė
1 tema
2 tema
3 tema
4 tema
Pasiplepejimams anglų kalba su Pasaulės pagalba...
Papildyta:
makute, taip, čia mūsų vaikiukas. blush2.gif 4u.gif
chili_chocolate
Registruojuosi naujuose namučiuose smile.gif

QUOTE(Pasaulė @ 2009 02 05, 19:01)
taip, čia mūsų vaikiukas. blush2.gif 4u.gif
*

labai gražus mažiukas wub.gif
Pasaulė
QUOTE(chili_chocolate @ 2009 02 05, 19:28)
labai gražus mažiukas  wub.gif
*

4u.gif
Cucumber+
Sveiki! jeskau knygos "Anglu kalba suprantamai" gal kas gali parduot ar pasakit kur galima nusipirkt, vilniuje buvau knyginuose - "knygu namai", poto akropolo knygine is ten nusiunte i pylimo g.42 isten i traku10 i traku jau tingejau vaziuot biggrin.gif visosie sake turi but dar viena bet nekur taip ir nerado doh.gif

P.S. mano tel. 860190436(pildyk)
FAINulka@
QUOTE(Pasaulė @ 2009 02 05, 18:30)
Ačiū ačiū. Mano mažius gerai auga, avatare galima matyti, kaip jis krykštauja, o jei ir kalba angliškai, tai tik man nesuprantamu dialektu. lotuliukas.gif

thumbup.gif wub.gif
o mano maze buvo sustreikavus su valgymu.. tai siom dienom gydziaus uzdegima ir nuo aukstos temperaturos doh.gif aciu Pasaule uz nauja tema 4u.gif
Pasaulė
QUOTE(FAINulka@ @ 2009 02 09, 13:33)
o mano maze buvo sustreikavus su valgymu.. tai siom dienom gydziaus uzdegima ir nuo aukstos temperaturos doh.gif
*

Oi, tfu tfu tfu, kad tik nebebūtų tokių nesąmonių... doh.gif 4u.gif
flooding
Laba vakara smile.gif Ir vel kreipiuosi i jus pagalbos ax.gif Gal galite patarti kokia nors nedideles apimties (apie 70psl) knyga anglu kalba apie vadyba arba smulku, vidutini versla? blush2.gif
aukselisr
labai atsiprasau uz savo nemoksiskuma anglu kalbos, bet gal galetumet pagelbeti kaip tiksliai issivercia i lietuviu kalba "Specific Occupation" blush2.gif
aukselisr
jeigu gerai suprantu tai kalba apie specialybe, o tai tada dar klausimelis blush2.gif kaip tiksliai issivercia "Verslo vadyba" 4u.gif
FAINulka@
QUOTE(flooding @ 2009 02 09, 18:29)
Laba vakara smile.gif  Ir vel kreipiuosi i jus pagalbos ax.gif  Gal galite patarti kokia nors nedideles apimties (apie 70psl) knyga anglu kalba apie vadyba arba smulku, vidutini versla? blush2.gif

tu cia skaityt siaip nori ar kokiam kursiniam? nes gal geriau imt koki bestseleri kur biski apie versla...

QUOTE(aukselisr @ 2009 02 10, 10:44)
labai atsiprasau uz savo nemoksiskuma anglu kalbos, bet gal galetumet pagelbeti kaip tiksliai issivercia i lietuviu kalba "Specific Occupation"  blush2.gif

o ar cia ne spec issilavinimas turimas omeny? g.gif
Lolitukas
QUOTE(aukselisr @ 2009 02 10, 12:07)
jeigu gerai suprantu tai kalba apie specialybe, o tai tada dar klausimelis  blush2.gif kaip tiksliai issivercia "Verslo vadyba"  4u.gif
*

Hmm verslo vadyba tikriausiai turėtų būti Business Management g.gif
aukselisr
aciu padejusioms uz pagalba flirt.gif aciuks.gif
Mcgirl
FAINulka@
jaigu nesunku ir turi laisva minute labai norėčiau, kad pora knygelių ir žodymų atsiūstum man į paštą mcgirl@inbox.lt smile.gif labai būčiau dėkinga smile.gif
TaGre
Ieškau FCE Gold Plus (2008) Teacher's Book ir Activity Book
Laaaabai reikia blush2.gif
Ačiukas
lapute33
O kodel nebeatidaro knyguciu is 1 temos? unsure.gif turbut jau baigesi kazkoks galiojimo laikas verysad.gif norejau parsisiusti kokia protingesne knygele, bet nebeiseina verysad.gif
Seila
laba diena, mergytes 4u.gif gal kuri galetu rekomenduoti is kur galeciau parsisiusti zodyna lietuviu anglu, anglu lietuviu? 4u.gif kompiuterini varianta.
FAINulka@
QUOTE(Mcgirl @ 2009 02 11, 18:10)
FAINulka@
jaigu nesunku ir turi laisva minute labai norėčiau, kad pora knygelių ir žodymų atsiūstum man į paštą mcgirl@inbox.lt  smile.gif labai būčiau dėkinga smile.gif

jos uzima nemazai vietos, tad mailu nepasiuntinesi wink.gif parsisiusk pati pagal nuorodeles mirksiukas.gif

QUOTE(TaGre @ 2009 02 12, 20:28)
Ieškau FCE Gold Plus  (2008) Teacher's Book ir Activity Book
Laaaabai reikia  blush2.gif
Ačiukas

neteko dar matyt ax.gif

QUOTE(lapute33 @ 2009 02 13, 14:22)
O kodel nebeatidaro knyguciu is 1 temos?  unsure.gif  turbut jau baigesi kazkoks galiojimo laikas  verysad.gif  norejau parsisiusti kokia protingesne knygele, bet nebeiseina  verysad.gif

greiciausiai nuorodeles paseno mirksiukas.gif parasiau i AZ mirksiukas.gif

QUOTE(Seila @ 2009 02 22, 13:04)
laba diena, mergytes 4u.gif gal kuri galetu rekomenduoti is kur galeciau parsisiusti zodyna lietuviu anglu, anglu lietuviu? 4u.gif kompiuterini varianta.

nebent torentuose.. internete nemaciau kad but galima parsipust.. nebent domina web'iniai zodynai? g.gif
Buttuke
Sveikos 4u.gif

jau kuris laikas mąstau, kad reiktų prisiminti anglų kalbą, tik nežinau nuo ko pradėti doh.gif mokiausi mokykloje prieš ... mastau.gif ...... 6 metus. Mokėjau neblogai, auaišnekėt galėjau, tik su gramatika sunkoka buvo. Metus dar universitete, bet ten jau niekis buvo, gal tik papildomus kelis žodžius išmokau.
tai vat, o prieš kelis mėnesius svečiavomes užsienyje ir teko "bendraut" angliškai. Tai siaubas blink.gif nieko nebemoku ax.gif mokytis norim kartu su vyru(jam šiek tiek prasčiau, nes mokyklą baigė ko ne perpus anksčiau hihihi.gif )
tokia vat ta istorija rolleyes.gif

kažkurioj temoj buvau radus nuorodėlių kalbos prisiminimui, bet ten kažkokio slaptažodžio reik g.gif o gal geriau būtų pirkti knygą su cd(nusižiūrėjus jau esu)

patarkit, prašau, ko griebtis dabar doh.gif
Pasaulė
QUOTE(Buttuke @ 2009 02 23, 18:37)
kažkurioj temoj buvau radus nuorodėlių kalbos prisiminimui, bet ten kažkokio slaptažodžio reik  g.gif o gal geriau būtų pirkti knygą su cd(nusižiūrėjus jau esu)
*

O kokią knygą nusižiūrėjai?
Buttuke
vat sita buvau nuziurejus g.gif
bet gi visokiu cia yra doh.gif 1knyga 2knyga
na ir dar visokios kitokios blink.gif

tai gal is into tada galima ka parsisiusti mastau.gif
Pasaulė
QUOTE(Buttuke @ 2009 02 23, 20:09)
vat sita buvau nuziurejus g.gif
bet gi visokiu cia yra  doh.gif  1knyga  2knyga 
na ir dar visokios kitokios  blink.gif
*

O, neteko susipažinti su šiomis, tai nieko nepatarsiu šį kartą. doh.gif
O šiaip aišku, kad gali parsisiųsti ką nors, juk nieko nekainuoja. mirksiukas.gif O po to matysi.
Buttuke
QUOTE(Pasaulė @ 2009 02 23, 19:32)
O, neteko susipažinti su šiomis, tai nieko nepatarsiu šį kartą. doh.gif
O šiaip aišku, kad gali parsisiųsti ką nors, juk nieko nekainuoja. mirksiukas.gif O po to matysi.
*

o parsisiust galima ir skaityma ir klausima?

gal tada kokia konkreciai pasiulysit ax.gif
Pasaulė
QUOTE(Buttuke @ 2009 02 23, 21:04)
o parsisiust galima ir skaityma ir klausima?

gal tada kokia konkreciai pasiulysit ax.gif
*

Viskas įmanoma. Reikia peržiūrėti nuorodas.
Buttuke
QUOTE(Pasaulė @ 2009 02 23, 20:22)
Viskas įmanoma. Reikia peržiūrėti nuorodas.
*

labas. zinok, ten kur nurodei nuoroda, nelabai ka suprantu. ten tiek tu knygu doh.gif
o tos atsisiustos knygos irgi buna su rusiskais aprasymas, nes tada tai jau nesmagu butu. as labai letai rusiskai skaitau smile.gif
na bandysiu po senesnes temas paslampineti, gal ka konkretesnio atrasiu wink.gif
Manta
laba diena, prispazistu, kad neskaiciau pries tai esanciu temeliu, nes kiek zinau ir dauguma nuorodu pasene, bet gal glaite padet surasti kokia programa anglu klabos mokymuisi? Pradiniame lygyje?
Buttuke
QUOTE(Manta @ 2009 03 03, 20:55)
laba diena, prispazistu, kad neskaiciau pries tai esanciu temeliu, nes kiek zinau ir dauguma nuorodu pasene, bet gal glaite padet surasti kokia programa anglu klabos mokymuisi? Pradiniame lygyje?
*

hmmm programa ir man būtų įdomu rolleyes.gif

aš vis tik nusipirkau knygą, anglų per 4 savaites. jau pusę savaitės guli net neišpakuota doh.gif visai laiko nerandu blink.gif
FAINulka@
QUOTE(Manta @ 2009 03 03, 21:55)
*

praitos temos pabaigoje buvo kalba apie englis plius programa ir kad ja galima parsisiusti is torentu mirksiukas.gif
chili_chocolate
QUOTE(Manta @ 2009 03 03, 21:55)
gal galite padet surasti kokia programa anglu klabos mokymuisi? Pradiniame lygyje?
*

QUOTE(FAINulka@ @ 2009 03 04, 11:32)
praitos temos pabaigoje buvo kalba apie englis plius programa ir kad ja galima parsisiusti is torentu mirksiukas.gif
*

Fainulka jau atsake, o as tik galiu prideti kad labai gera programa thumbup.gif . Pati su ja mokausi - kasdien skiriu siam reikalui pora valandu ir jau po trupuciuka zengiu pirmyn rolleyes.gif Fainulka ja uzrode uztai jai balioncikas 4u.gif biggrin.gif
FAINulka@
QUOTE(chili_chocolate @ 2009 03 06, 18:51)
Fainulka jau atsake, o as tik galiu prideti kad labai gera programa  thumbup.gif . Pati su ja mokausi - kasdien skiriu siam reikalui pora valandu ir jau po trupuciuka zengiu pirmyn  rolleyes.gif  Fainulka ja uzrode uztai jai balioncikas  4u.gif  biggrin.gif

tai kad ji manau ir pradedantiems ir jau pazengusiems, kurie nori savarankiskai mokytis: plesti zodyna, praktikuotis su gramatika ar klausimu - pats tas thumbup.gif
as irgi vis dar jos pagalba mokaus ax.gif
tik ne kiekviena diena...
chili_chocolate
QUOTE(FAINulka@ @ 2009 03 06, 20:43)
tik ne kiekviena diena...
*

Aš tai sau griežtai nusistacius - nepraleisti nei dienos, nes noriu kuo greiciau ismokti, o priedo dar ir reikalas yra. ax.gif Aišku būna, kad viduje tinginukas siūlo kurią nors dieną neprisėsti prie mokslų, bet kolkas aš jam taip savivaliauti neleidžiu rolleyes.gif . O dar kai pati pradedu jausti nors ir mažytį, bet vistiek šiokį tokį, progresą... tai... wub.gif . Žodžiu, einu toliau karčių mokslo vaisių krimsti wink.gif
*rasa*
QUOTE(FAINulka@ @ 2009 03 04, 11:32)
*

Labukas 4u.gif
as sios programos beieskodama isnarsiau visa neta, bet taip ir neradau verysad.gif gal pasufleruosit kur mazdaug galiu ja rasti? ax.gif
intentar
QUOTE(*rasa* @ 2009 03 08, 15:30)
Labukas 4u.gif
as sios programos beieskodama isnarsiau visa neta, bet taip ir neradau verysad.gif gal pasufleruosit kur mazdaug galiu ja rasti? ax.gif
*

Aš šią programėlę radau torrentuose smile.gif
*rasa*
QUOTE(intentar @ 2009 03 08, 14:42)
Aš šią programėlę radau torrentuose  smile.gif
*

Aciukas, as jau is torrent.lt siunciuosi bigsmile.gif
Papildyta:
Ir dar kiek visokiu geru dalykeliu abglu kalbos mokymuisi radau bigsmile.gif tik reikia dabar sulaukt kol viska atsius doh.gif
Buttuke
o tai klausykit, kaip tapti torrentu nariu? g.gif su administracija ten susisiekt ? g.gif
*rasa*
QUOTE(Buttuke @ 2009 03 08, 16:50)
o tai klausykit, kaip tapti torrentu nariu? g.gif  su administracija ten susisiekt ? g.gif
*

Jeigu ka-turiu pakvietima ax.gif parasyk savo el.pasta mirksiukas.gif
intentar
QUOTE(*rasa* @ 2009 03 08, 15:55)
Aciukas, as jau is torrent.lt siunciuosi  bigsmile.gif
Papildyta:
Ir dar kiek visokiu geru dalykeliu abglu kalbos mokymuisi radau  bigsmile.gif tik reikia dabar sulaukt kol viska atsius doh.gif
*

Taip ten daug geru dalykų galima rasti anglų mokymuisi, tačiau dar geriau jeigu esi užsiregistravusi linkomanijoje ten dar daugiau gerio. Kiek aš pastebėjau ten šiek tiek rimtesnė svetainė ir daugiau deda įvairių programų mokymuisi ( ne tik kalbų) bigsmile.gif
*rasa*
QUOTE(intentar @ 2009 03 08, 18:53)
Taip ten daug geru dalykų galima rasti anglų mokymuisi, tačiau dar geriau jeigu esi užsiregistravusi linkomanijoje ten dar daugiau gerio. Kiek aš pastebėjau ten šiek tiek rimtesnė svetainė ir daugiau deda įvairių programų mokymuisi ( ne tik kalbų)  bigsmile.gif
*

Visko gali but 4u.gif
Ispaikyta
QUOTE(Buttuke @ 2009 03 04, 11:54)
hmmm programa ir man būtų įdomu rolleyes.gif

aš vis tik nusipirkau knygą, anglų per 4 savaites. jau pusę savaitės guli net neišpakuota doh.gif visai laiko nerandu blink.gif
*

ta knyga ir as turiu tik pradedantiesiems, is pradziu maniau kad ji gera bet paskui pradejau lyginti su kitom ir sakinius ir taisykles tai labai daug kas nesutampa ir zodziu reiksmes tai numeciau ja ir bandysiu per kompa mokintis smile.gif
vidar
Sveikos,
Gal ka domintu CD mokintis anglu kalbos?
Keisciau i alaus taures ar bokalus,kitu saliu monetas smile.gif

waliunas@gmail.com
chili_chocolate
Ieškau anglų k. CD klausymuisi (kad būtų galima klausytis mašinoje ir pan.).
Gal kas turit ir galėtumėt įdėti rolleyes.gif ar užmatėt iš kur būtų galima parsisiųsti ?

Fainulka norėčiau slaptažodžio .. ax.gif
Seila
sveiki, gal kas torentuosi uzsiregistraves galetu pakvietima ir man suteikti, neina kitaip uzsiregistruoti... schmoll.gif doh.gif
Iloncikas
QUOTE(intentar @ 2009 03 08, 19:53)
Taip ten daug geru dalykų galima rasti anglų mokymuisi, tačiau dar geriau jeigu esi užsiregistravusi linkomanijoje ten dar daugiau gerio. Kiek aš pastebėjau ten šiek tiek rimtesnė svetainė ir daugiau deda įvairių programų mokymuisi ( ne tik kalbų)  bigsmile.gif
*

Gal kas turit pakvietima linkomanijoje? arba torentuose? aciu.
daivulka78
Labutės 4u.gif Ačiū, kad dalinatės nuorodėlėm aciuks.gif
Atėjau su prašymu. blush2.gif Gal kuri žinote kokią nuorodėlę, kur įrašius anglišką tekstą ištaisytų klaidas. Namų darbams reikia, neturiu kas patikrina schmoll.gif Gal sakau toks stebūklas yra, kad ištaiso rašybos, netaisyklingų laikų padarytas klaidas. Iš anksto dėkoju 4u.gif
berikiux
Jei kam reikia kvietimuko i linkomanija galiu atiduoti, el. pasto adresiuka i az.
FAINulka@
QUOTE(daivulka78 @ 2009 03 16, 09:34)
Labutės 4u.gif Ačiū, kad dalinatės nuorodėlėm aciuks.gif
Atėjau su prašymu.  blush2.gif Gal kuri žinote kokią nuorodėlę, kur įrašius anglišką tekstą ištaisytų klaidas. Namų darbams reikia, neturiu kas patikrina schmoll.gif Gal sakau toks stebūklas yra, kad ištaiso rašybos, netaisyklingų laikų padarytas klaidas. Iš anksto dėkoju 4u.gif

na man apie toki stebukla tikrai neteko girdeti biggrin.gif internete yra puslapiu kur darant JU pratimus taiso klaidas, bet kad tavo istaisytu - nelabai... g.gif
O tu wordo nenaudoji klaidoms taisyti, bent jau jei yra gramatiniu klaidu - iskart pavinguriuos mirksiukas.gif ir siaip pataiso jei praleidi koki zodeliuka ar vel... mirksiukas.gif
Paulina25
o pas mane Windows Vista, tai English plus neina, nors turiu visus kompaktus verysad.gif tos visokios naujoves jau nervina doh.gif
berikiux
Fainulka gal butu galima gauti slaptazodi? 4u.gif
Buttuke
QUOTE(Ispaikyta @ 2009 03 09, 12:51)
ta knyga ir as turiu tik pradedantiesiems, is pradziu maniau kad ji gera bet paskui pradejau lyginti su kitom ir sakinius ir taisykles tai labai daug kas nesutampa ir zodziu reiksmes tai numeciau ja ir bandysiu per kompa mokintis smile.gif
*

sorry už neteisingą informaciją blush2.gif knyga pas mane "Anglų kalba savarankiškai". trečią pamoką jau mokausi, tiksliau kartoju. tik ties cd kolkas nereikalingi biggrin.gif gilinuosi į gramatiką rolleyes.gif
*rasa*
QUOTE(berikiux @ 2009 03 16, 13:59)
Jei kam reikia kvietimuko i linkomanija galiu atiduoti, el. pasto adresiuka i az.
*

Gal dar turite pakvietimu? 4u.gif
Papildyta:
Parsisiunciau english+, bet niekaip nepavyksta isirasyti... blush2.gif pasiskaitinejau buvusia tema, tai pagal tuos nurodymus bandysiu vakare kazka daryt 4u.gif
Padangė
Sveikutes 4u.gif

sita temele vartineju darznai tik kazkaip nelabai pasiriztu pasireiksti blush2.gif
1noj is temu buvau radusi anglu kalbos puslapiuka (lietuviu - anglu, tek kazkoks anglijos universitetas ar koledzas su lietuviais bendradarbiaujant sudarinejo, daug metu tobulino anglu kalbos mokymasi ) kuriame jei gerai prisimenu buvo apie +- 30 pamoku su zodziais kuriuos reikdavo iskokt
praverciau temas ir nebeaptikau doh.gif
gal galit kuri nors dar syk pakartoti ir ikelti
buciau labai dekinga blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.