Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Aerobikos/choreografijos/šokių kursai
Supermamų klubas > Socialinis gyvenimas > Nuo mokslo iki darbo > Kursai
Dolce&gabanna
Sveiki, gal zinote apie organizuojamus aerobikos/choreografijos kursus,seminarus?
pincius
na tokius periodiskai organizuoja www.7muzos.lt(seminarus) ir vaiku ir jaunimo centras(prie europos kostitucijos pr.)
Dolce&gabanna
[ 4u.gif 4u.gif quot 4u.gif e=pincius,2006 05 09, 19:36]
na tokius periodiskai organizuoja www.7muzos.lt(seminarus) ir vaiku ir jaunimo centras(prie europos kostitucijos pr.)
*

[/quote]

Aciu
juremarija
Merginos, baigiau kūno kultūros akademiją,deja dabar suprantu,kad specializaciją pasirinkau ne tą doh.gif .Man visada patiko šokti,bet kažkaip pasirinkau lengvąją atletiką... g.gif ir dabar vistiek norisi mokytis šokti,statyti šokius,pritaikyti vėliau savo žinias kuriant šokius mokykloje vaikams ar paauglėms mergaitėms,ir t.t.Tiesa,ir akademijoj buvo šokio kursas,bet tik apibendrintas,pašokom patys keletą rūšių,bet man norisi tureti daugiau žinių,pačiai mokėti tiek,kad galėčiau mokyti kitus...turėti kokį sertifikatą ar ką... g.gif
Papildyta:
p.s.,šiuo metu dar auginu dukrytę,todėl į dar vieną aukštąją stoti ir lankyti dienines paskaitas vargu ar galečiau,nors nežinau,o gal...
Ice tea
QUOTE(juremarija @ 2006 08 27, 12:29)
Merginos, baigiau kūno kultūros akademiją,deja dabar suprantu,kad specializaciją pasirinkau ne tą doh.gif .Man visada patiko šokti,bet kažkaip pasirinkau lengvąją atletiką... g.gif ir dabar vistiek norisi mokytis šokti,statyti šokius,pritaikyti vėliau savo žinias kuriant šokius mokykloje vaikams ar paauglėms mergaitėms,ir t.t.Tiesa,ir akademijoj buvo šokio kursas,bet tik apibendrintas,pašokom patys keletą rūšių,bet man norisi tureti daugiau žinių,pačiai mokėti tiek,kad galėčiau mokyti kitus...turėti kokį sertifikatą ar ką... g.gif
Papildyta:
p.s.,šiuo metu dar auginu dukrytę,todėl į dar vieną aukštąją stoti ir lankyti dienines paskaitas vargu ar galečiau,nors nežinau,o gal...
*

Pabandyk i Aura arba Gycio Ivanausko sokiu studijas. Arba pasiziurek Kulturos namuose, Treste, bet cia gal bus tik kursai paprasti.
My.Vica
Siaip aerobikos daznai tokie kursai organizuojami, pati kai sokau seniau tai pastoviai kviesdavo, bet dabar reiktu pasidomet kada kur ir kas g.gif
Papildyta:
Ir dar toks klausimelis.. tarkim baigus kokius nors aerobikos kursus ir gavus sertifikata idomu ar butu imanoma isidarbint i koki sporto kluba? ax.gif kai pagalvoji smagu butu ir hobis ir darbas bigsmile.gif bet jauciu vien sertifikato neuztektu..
Šokoladinė
www.aeromix.lt, čia yra aerobikos ir kt kursai, duoda sertifikatus kaip suprantu 4u.gif

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.